Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVI U FINALU

Dinamo u Madridu izbacio Real nakon izvođenja jedanaesteraca

Instagram GNK Dinamo Zagreb
12.06.2022.
u 23:24

Plavi su u skupini bili drugi iza Valencije s istim brojem bodova, ispred Olympique Marseillea, Real Sociedada i klubova iz Saudijske Arabije, a u četvrtfinalu su izbacili Valenciju dok je u tom dijelu ždrijeba Real Madrid bio uspješniji od Marseillea.

Mladi nogometaši Dinama (U19) igrat će u finalu Al Abtal Cupa u Madridu. Momčad koju vodi Damir Krznar u polufinalu je igrala protiv Real Madrida i luda utakmica na kraju je završila 3:3. Plavi su bili bolji u izvođenju jedanaesteraca, slavilI su s 5:4 i 15. lipnja igrat će u Madridu u finalu protiv boljeg iz susreta ALQadisiyah Saudi Club – Sporting Lisabon.

Plavi su u skupini bili drugi iza Valencije s istim brojem bodova, ispred Olympique Marseillea, Real Sociedada i klubova iz Saudijske Arabije, a u četvrtfinalu su izbacili Valenciju dok je u tom dijelu ždrijeba Real Madrid bio uspješniji od Marseillea. Plavi će tako u srijedu imati priliku u još jednoj velikoj utakmici pokazati svoju vrijednost iako nisu kompletni u završnici ovog turnira.

Pogotke su postigli Barišić dva puta i Laća jednom, dok su kasnije precizni s bijele točke bili Braun, Duvnjak, Novak-Stanko, Šaranić i Barišić. Finalni ogled Dinamo - Sporting na rasporedu je u srijedu 15.06. s početkom u 20:00 sati po hrvatskom vremenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije