Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika pogreška

Dinamo teško oštećen protiv Rudeša, sudac ga uskratio za gol

Dinamo
Foto: Screenshot
1/2
26.11.2017.
u 17:43

Snimka pokazuje da o nedozvoljenoj situaciji Danija Olma nije bilo ni govora te je gol mladog Španjolca morao biti priznat.

Nogometaši vodećeg Dinama u 17. kolu HNL-a nisu uspjeli doći do nove pobjede, protiv zadnjeg na tablici Rudeša odigrali su 1:1. Igrači Marija Cvitanovića nisu odigrali dobro, svjesni su toga i sami, ali najveći krivac što nisu uzeli sva tri boda ipak je - sudac.

Naime, modri su u 78. minuti, pri rezultatu 1:1, zatresli mrežu, ali sudac Zebec prihvatio je sugestiju pomoćnika i gol nije priznao zbog navodnog zaleđa. Međutim, snimka pokazuje da o nedozvoljenoj situaciji Danija Olma nije bilo ni govora te je gol mladog Španjolca morao biti priznat.

Dinamo i dalje vodi, ima 12 bodova više od Hajduka i Osijeka, dok je Rudeš s 12 bodova zadnji na tablici.

Video sporne situacije pogledajte OVDJE.

Dinamo
1/7

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 46

ED
europski dinamo
17:49 26.11.2017.

Kako Dinamo gubi bodove? Osijek 1:1 poništen regularan gol Hodzića Osijek 1:1 poništen regularan gol Ademija Rudeš 1:1 poništen regularan gol Olma

KR
kruti190
18:44 26.11.2017.

sad nema nigdje kmečave orjunaške muladije

JO
joshua
18:00 26.11.2017.

Smilujte se sebi i nama i vratite lektore na posao - vaši novinari i urednici ne znaju padeže. To se uči u osnovnoj školi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije