Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17. KOLO HNL-a

Dinamo kiksao protiv Rudeša (1:1), sudac mu poništio gol

Dinamo kiksao protiv Rudeša (1:1), sudac mu poništio gol
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
26.11.2017. u 17:06

U 17. kolu HNL-a Rudeš je neočekivano uzeo bod protiv lidera Dinama, završilo je 1:1. Gosti su u Kranjčevićevoj bili bolji, iako nisu odigrali neku veliku utakmicu, ali na kraju su momčadi podijelile bodove.

Uvjeti za igru bili su iznimno loši, teren je bio blatnjav i na njemu se nije mogla razviti igra pa će na kraju i oko toga biti govora jer travnjaci u našoj ligi sve su lošiji.

Rudeš je poveo u 44. minuti preko Kamenara. On je izbjegao zaleđe, prevario Sigalija, no njegov je udarac obranio Livaković. Ipak, odbijanac je pospremio u mrežu.

Dinamo je u nastavku susreta navalio na gol Rudeša, ali nije imao velikih prilika. No, u 72. minuti pomogao im je Glauder koji je napravio katastrofalnu pogrešku i dozvolio Hodžiću da izjednači.

Rudeš - Dinamo
1/7

Šest minuta poslije Olmo je izbio sam pred vratara i matirao ga, ali sudac mu nije priznao gol i označio je zaleđe. Dinamova klupa s pravom se bunila jer se čini da je Olmo bio u dozvoljenoj situaciji. Modri poslije toga nisu uspjeli doći do novog gola i završilo je 1:1.

Dinamo i dalje vodi, ima 12 bodova više od Hajduka i Osijeka, dok je Rudeš s 12 bodova zadnji na tablici.

Strijelci: 1:0 - Kamenar (44), 1:1 - Hodžić (72).

Rudeš - Dinamo
1/7

Rudeš (5-3-1-1): Čondrić - Franić (od 85. Havojić), Borevković, Mesarić, Glauder. Pavić - Lulić (od 82. Ivančić), Segado, Entrena (od 73.Turčin) - Kamenar - Feng.
Dinamo (4-3-3): Livaković - Stojanović, Rrahmani, Sigali, Sosa - Antolić, Doumbia (od 73. Ademi), Moro - Fiolić, Henriquez (od 67. Henriquez), Gojak (od 43. Olmo).
Crveni karton: Moro (90 - drugi žuti).

Komentara 55

Avatar white socks
white socks
16:59 26.11.2017.

Jadni suci, znaju da moraju suditi protiv Dinama inače na scenu stupaju torcidini ter*oristi. Sve je u redu, Hajduk nije oštećen.

KR
kruni
16:45 26.11.2017.

samo nek jos jednom neko kaze da za Dinamo Sudci sviraju , pa ovo je toliko Sramotno Olmo dva puta nije bio u Zaledju a drugi put najmanje je 5 metara bio ispred zadnjeg igraca Rudesa !

JM
ja-ma
16:43 26.11.2017.

Ajoj...Tri puta očito pogrešno svirano zaleđe i poništen gol sve na štetu Dinama.Hoće li biti naslova o tome???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije