Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆ SU POSLALI PONUDU

Dinamo sprema novu senzaciju: Stiže velika nada brazilskog nogometa?

Marcos Guilherme
Foto: DPA/PIXSELL
22.01.2017.
u 19:17

Marcos Guilherme rođen je 5. kolovoza 1995. godine, iza sebe ima 131 nastup, te 15 postignutih pogodaka u dresu Atletico Paranaensea. Skupio je i 17 nastupa (zabio šest golova) u dresu brazilske reprezentacije do 20 godina.

Renomirani brazilski mediji tvrde da je Dinamo ozbiljno zagrizao za 21-godišnjeg veznjaka Atletico Paranaensea Marcosa Guilhermea. Riječ je o klasičnoj "desetki" koju u svojim redovima još žele vidjeti Flamengo i Santos.

Dinamo je prema navodima brazilskog Goala za 50% prava na ovog igrača već ponudio tri milijuna eura, a igrač će ovoga tjedna odlučiti o nastavku svoje karijere. Jedno je jasno, Marcos Guilherme će napustiti Atletico Paranaense jer je u posljednje vrijeme ispao iz početnog sastava. Tržišna cijena ovog igrača prema Transfermarktu iznosi 4,5 milijuna eura.

Marcos Guilherme rođen je 5. kolovoza 1995. godine, iza sebe ima 131 nastup, te 15 postignutih pogodaka u dresu Atletico Paranaensea. Skupio je i 17 nastupa (zabio šest golova) u dresu brazilske reprezentacije do 20 godina.

>> Nije ozbiljno potrčao za loptom od listopada: Tko se vratio - “genijalni” ili “umorni” Sammir?

Komentara 12

ED
europski dinamo
20:34 22.01.2017.

Savjetnik se uozbiljio.

SE
senior
00:03 23.01.2017.

Manite se gluposti, od dovođenja dobrog mladog igrača iz Brazila nema ništa. Što valja već je pokupljeno. Dovedite što prije braču Sahiti iz Rabotničkog, bolji su od većine izvikanih brazilaca.

Avatar cluesblues
cluesblues
00:41 23.01.2017.

veliko pojacanje koje sjedi na klupi?!?..dinamu ne trebaju igraci za 3+ milje koji ce se kaliti kroz sezonu i mozda jednog dana?!?...., imamo domace decke + olma koji su jako talentirani i vec se uigravaju u prvoj momcadi...pojacanje je igracc koji bi bio prevaga u utakmicama i koji bi se uklopio u posotjeci kadar, a to se moze kupit za 3 milje pa i manje (dokaz rijeka) - a ovaj decko, ako je stvarno velika nada brazilskog nogometa vec bi bio zabiljezen i zakaparen od nekog velikog kluba, ili bi prosal ispod radara ali onda bi kostal puno manje od 3+ milje...bojim se da ovaj nije ni jedno ni drugo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije