Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME U ROVINJU

Dinamo slavio protiv Makedonije! (4:1) Sjajna igra Frana Brodića

Rovinj: Prijateljska utakmica GNK Dinamo - FK Makedonija GP
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
16.01.2024.
u 16:30

Posljednju će utakmicu Dinamo igrati protiv Slaska, trenutno vodeće momčadi na ljestvici poljskog prvenstva. Sergej Jakirović je u utakmici protiv Makedonije poštedio glavne igrače pa je vjerojatno da će na Poljake ići udarna postava

Dinamo se u predzadnjem prijateljskom susretu priprema za nastavak nogometne sezone susreo s Makedonijom GP. Plavi su u Rovinju slavili s 4:1, a strijelci su bili Sandro Kulenović u 23., Fran Brodić u 64. i 85. te Gabriel Vidović u 82. minuti. Jedini gol za Makedoniju zabio je Ljatifi u 32. minuti.

Makedonija GP trenutno se nalazi na začelju tamošnjeg prvenstva, a vidjelo se to i na terenu. Jakirović je odlučio odmoriti glavne igrače i priliku dati onima koji imaju manju minutažu. 

GALERIJA Dinamo unutar 10 minuta srušio Ballkani (3:0) i osigurao europsko proljeće

Rovinj: Prijateljska utakmica GNK Dinamo - FK Makedonija GP
1/21

Dinamo je protivničku mrežu pronašao već u 23. minuti. Nakon lijepe akcije lopta je došla do Sandra Kulenovića koji je imao lak posao za prvi gol Dinama. Potom su u 32. minuti Makedonci izjednačili nakon pogreške Ljubičića. 

VEZANI ČLANCI:

U drugom dijelu su u igru ušli Fran Brodić i Tibor Halilović. Halilović je u 56. minuti uspio dobro probiti suparničku obranu, ali Ljubičićev šut nije bio dovoljno precizan. Zatim je u 64. minuti uslijedila pogreška gostiju i lopta je došla do Sučića koji je povukao kontru. Dodao je Brodiću koji je loptu poslao pod gredu za 2:1. Ljubičić se zatim sjajnim proigravanjem Vidovića iskupio za raniji promašaj, a Dinamo je otišao na 3:1. Tri minute poslije, Brodić je zabio svoj drugi gol i tako postavio konačnih 4:1.

Posljednju će utakmicu Dinamo igrati protiv Slaska, trenutno vodeće momčadi na ljestvici poljskog prvenstva.

VIDEO Luku Modrića mali korak dijeli od toga da napravi nešto što nitko nikada nije u povijesti Reala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije