Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNI DANI NA MAKSIMIRU

Dinamo razmišlja o dovođenju pojačanja. Dvije su opcije kojima mogu pokušati popraviti stanje

Priština: FC Ballkani i GNK Dinamo u utakmici 2. kola UEFA Konferencijske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
09.10.2023.
u 08:00

Plavi imaju problema u obranu, a čelnici kluba žele brzinski ugasiti požar pa razmišljaju o angažiranju jednog od dvojice slobodnih igrača

Dinamo je ovoga ljeta ostao bez jakih aduta, a pojačanje koja su dovedena nisu odgovorila na adekvatan način na izazove koji su stavljeni pred njih, što je rezultiralo jako lošom formom hrvatskog prvaka. Prije svega, problemi se najviše očituju u obrani koja je odlaskom Josipa Šutala ostala bez vođe.

Stoperski par najčešće čine B. Šutalo i Perić, ali forma im je jako loša, dok "pojačanja" Bernauer i Sosa gotovo pa ni ne dobivaju prilike. U plavim salonima razmišljaju kako brzinski ugasiti taj požar, a jučer je novinarskim kuloarima kružila priča da razmišljaju u dovođenju jednog od dvojice slobodnih igrača: Mili Škoriću i Kevinu Theophile-Catherineu!

VEZANI ČLANCI:

Škorić je odnedavno slobodan igrač, raskinuo je ugovor s kineskim Cangzhou Mighty Lions jer ga nisu plaćali, dok je francuski nogometaš još uvijek slobodan igrač nakon što mu je ljetos istekao ugovor s Dinamom. On se i dalje nalazi u Zagrebu, trenira i čeka poziv. Odluka će se navodno donijeti tijekom narednog tjedna.

VIDEO Marko Livaja okrenuo leđa hrvatskoj reprezentaciji: 'Nakon dugog razmišljanja sam prelomio...'

Komentara 14

CR
crocro
08:22 09.10.2023.

Upravo, raspusti se sama. Uspavana, spora, troma, nezainteresirana, zakašnjela, jalova, neučinkovita, nesposobna. A neće se raspustiti. Samo je pitanje zašto to neće učiniti. Samo raspuštanje uprave bio bi vjetar u leđa Dinamu za napredak. A to znači kada uopće ne bi postojala uprava u Dinamu, Dinamo bi puno bolje stajao. A pazite sada ovo, oni razmišljaju o pojačanju. Oni razmišljaju. Pustite ih da misle i nemojte ih ometati u foteljama jer oni razmišljaju. Ali to nije sve. Oni u početku svojega razmišljanja misle da dovode pojačanja koja će bitno pokrenuti Dinamo naprijed. Pitam se da li oni znaju što znači riječ "pojačanje"? Pojačanje ne samo da znači nivo igrača dragulja koje su prodali, pojačanje znači i jedan korak brže, više i jače od onih koje su imali a prodali. U tome je stvar. Dinamo se neće pojačati a za to je odgovorna uprava. Kojka se neće sama raspustiti a drugi nitko nema moć raspuštanja uprave jer u upravi sjede sveci s aureolama nadkojima je samo Svevišnji.

EM
Empat
09:37 09.10.2023.

2 igrača osrednje kvalitete koji su i sami često znali kiksati, uz to su oba van natjecateljske forme i ako ih dovedu, niti jedan neće biti instant pojačanje, a tražit će velike plaće. Obzirom da je za 2 i pol mjeseca zimski prijelazni rok, treba izdržati do njega i onda dovesti prava pojačanja

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
09:07 09.10.2023.

Ak su tak dobri,zakaj su slobodni igrači?Igrači koji ne igraju nisu nikakva pojačanja nego škart igrači

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije