Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN NA ODLASKU

Dinamo pušta Badelja, a cijena od 10 mil. eura odbit će kupce

\'25.05.2011., Varazdin - Uzvratna utakmica finala Hrvatskog nogometnog kupa izmedju NK Varazdin i GNK Dinamo. Marijo Tot Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
Marko Jurinec/PIXSELL
27.05.2011.
u 08:01

Konkretna cijena za Badelja još se ne zna, ali nije tajna da je oko devet-deset milijuna eura

Dejan Joksimović i Klaudio Kajtazi ovaj su tjedan bili kod Zdravka Mamića. Tema je bila - prodaja Milana Badelja.

I nisu iz plavih salona otišli nezadovoljni

– Bio je to samo kratak razgovor i mislim da Dinamo neće raditi probleme zbog Badeljeva odlaska – kazao je Kajtazi, koji pomaže menadžeru Joksimoviću voditi brigu o karijeri Milana Badelja.

– Stvar je uvijek u novcu, u cijeni. Bilo je već mnogo ponuda za Milana, ali te ponude nisu bile dovoljne da bi ga Dinamo pustio. I sad ima dosta takvih, ali i nekih koje bi se mogle realizirati – kazao je Kajtazi.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u petak! <<

Ključne riječi

Komentara 7

JM
ja-ma
11:12 27.05.2011.

Srbin i Šiptar menadžeri Badelju.U MP3!Koja kombinacija?

MA
Mamlaz
11:13 27.05.2011.

Koliko sam već puta rekao da klub kao što je Dinamo mora s vremena na vrijeme prodati igrača za dobre pare, bez obzira tko ga vodi. Da se ekipa iz inicijative ustoliči u klubu bi se suočili sa neugodnom činjenicom: ili ćemo prodavati igrače -a ne bi ih uspjeli uvaljati za takve pare kao Mamići- ili bi malo po malo nestajalo para sa računa dok se na kraju ne srozamo na nivo Hajduka. I kaj onda? Brijem da sam ovo napisao već barem 10 puta ali nekako pada na gluva uva.

PU
pumbica
11:07 27.05.2011.

Eto šta sma vam rekao.Da su Brača Mamić najveći lopovi u Hrvatskoj.U Varaždinu malađi lopov Mamić kaže da nema prodaje igrača,a na drugoj strani.Po Vojvodini traše šrot o igrača i prodaju najbole.Užas da mogu,a ne mogu.Poslao bi braču u zološki vrt.Jer takvi primjere u zološkom vrtu još nema....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije