Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija u Ligi prvaka

Dinamo predstavio nove dresove. Krznar: Petkovića i Gavranovića neće biti protiv Valura

Zagreb: Dinamo predstavio nove dresove za sezonu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
05.07.2021.
u 13:08

Izuzetno je bitno da utakmici protiv Valura pristupimo vrlo ozbiljno, naglasio je Krznar.

Dinamo je predstavio nove Adidas dresove za natjecateljsku sezonu 2021./2022., a prvi put će ih odjenuti na utakmici 1. pretkola Lige prvaka u srijedu kada plavi igraju protiv islandskog Valura.

– Domaći dres za utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i UEFA utakmice neizostavne je tamnoplave boje sa zlatnim crtama te će uz atraktivan dizajn sigurno izazvati zadovoljstvo navijača, dok gostujući dres žute boje s plavim crtama djeluje izrazito moćno, energično i upečatljivo. Novitet je ove sezone to što će igrači Dinama iste domaće dresove nositi u domaćim utakmicama na stadionu Maksimir i u hrvatskom prvenstvu i u UEFA utakmicama. Treća garnitura bit će predstavljena kasnije tijekom sezone – poručili su iz Dinama.

 

Trener Damir Krznar najavio je susret s Valurom.

– Pred nama je početak europske sezone, nastupamo protiv Valura. Izuzetno je bitno da ovoj utakmici pristupimo vrlo ozbiljno, naravno da je uloga favorita na našoj strani i nju ne odbacujemo, ali apeliramo na ozbiljnost situacije jer još nismo u pravoj natjecateljskoj formi, ali vjerujemo kako ovu prepreku možemo bezbolno proći. Pripreme su bile vrle dobre, ali ima još nekih stvari koje trebamo usavršiti. Naravno, nedostaju nam reprezentativci – kazao je Krznar i dodao:

– Vidio sam neka čuđenja oko izostanaka, a stvar je tehničke prirode. U prvoj utakmici neće igrati naša prva dva napadača –Petković i Gavranović, a nadam se da neće ni biti potrebni. A zbog ozbiljnosti smo ih prijavili za obje utakmice, naravno da si negdje i kratak pa neke igrače na koje vrlo ozbiljno računamo nismo odredili za ovu utakmicu. Kadar je ''zaključan'', a eventualni dolasci bit će tek nakon eventualnih odlazaka.

Video – Ćiro: 'Kovačić mi se zamjerio kao čovjek, ali kao igrač je pravi. Nikad ne bih vadio njega i Vlašića'

Komentara 1

Avatar Optimyst
Optimyst
14:26 05.07.2021.

Kod plave boje postoji nijansa koja se zove zagrebačko plava-takvi bi trebali biti dresovi, a ovo s tim nema nikakve veze već godinama. Ako pogledate fotografije, najsličnija zagrebačko plavoj je na dinamovom grbu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije