Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJRO

Raskinuo ugovor s Dinamom pa se posebno zahvalio Zdravku Mamiću

Zagreb: Dinamo protiv Šibenika u 36. kolu Prve HNL
Sanjin Strukic/PIXSELL
30.06.2021.
u 17:51

"Nakon 3,5 godine došao je trenutak da se oprostim od Dinama i Zagreba. Kada sam dolazio u Maksimir, znao sam da je Dinamo jak i moćan, tek sada kada odlazim znam koliko je VELIK!"

Dinamo i Izet Hajrović sporazumno su raskinuli suradnju, a Izet će karijeru nastaviti u Grčkoj, u tamošnjem Arisu. 

Donedavni je maksimirski vezist u Dinamo stigao u siječnju 2018. godine, a u plavom dresu osvojio je četiri naslova prvaka Hrvatske, dva trofeja pobjednika Hrvatskog kupa i jedan superkup. Odigrao je 87 službenih utakmica, a pritom je postigao 14 golova. Igrao je u Ligi prvaka i Europa ligi s Dinamom, a izdvojit ćemo fantastičnu sezonu 2018/19. kada je sa svojim suigračima izborio povijesno proljeće u Europi.

Nekoliko sati nakon što su ovu vijest potvrdili iz Maksimira, na Instagramu se javio i sam Hajrović uz posebne zahvale. 

Objavu s fotografijom pehara prvaka Hrvatske prenosimo u cijelosti:

"Nakon 3,5 godine došao je trenutak da se oprostim od Dinama i Zagreba. Kada sam dolazio u Maksimir, znao sam da je Dinamo jak i moćan, tek sada kada odlazim znam koliko je VELIK!

U plavom dresu sam proveo lijepe trenutke, branio ga i ginuo za njega u svakoj sekundi. Nekada je bilo bolje, nekada manje bolje, ali uvijek istim žarom i bez kalkulacija. Jer drugačije ne znam.

Veliko HVALA Zdravku Mamiću i svima koji ste bili dio mog nogometnog puta u ove tri i pol godine. Od suigrača i trenera do navijača. Puno sam naučio od vas svih, stekao u vama prijatelje do kraja života a vi u meni navijača Dinama i Zagrepčanina do kraja života. 


Vaš Hajro💙👍"

Ključne riječi

Komentara 5

PU
purger58
18:00 30.06.2021.

Sretno Hajro!

BE
bendzola
17:34 01.07.2021.

Kako se neće zahvaliti čovjeku koji je stvorio najjači klub od Munchena do Istambula... Usput i srebrnu generaciju vatrenih. Veliki se ovako zahvaljuju velikima. Bravo Hajro, bravo Zdravko...

DU
Deleted user
14:54 05.07.2021.

Bravo Hajrić, spomenuti u ovoj situaciji Maminjo...... svaka čast.✌✌✌👍👍👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije