Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futsal

Dinamo pred domaćom publikom pobijedio Uspinjaču, Split slavio s čak 13:0

Futsal Dinamo - Vrgorac
Luka Stanzl/PIXSELL
10.04.2016.
u 09:31

19. kolo, rezultati: Potpićan - Square 0:5, Osijek Kelme - Nacional 0:7, Murter - Solin 4:6, Split Tommy - Novo Vrijeme 13:0, Futsal Dinamo - Uspinjača 3:2, Vrgorac - Alumnus 4:2

U susretu dviju momčadi koje se bore za doigravanje, Futsal Dinamo je u sklopu 19. kola 1. HMNL pobijedio Uspinjaču s 3:2. Bio je to prvi domaći dvoboj Dinama nakon incidenta protiv Nacionala, a pred 500-tinjak gledatelja (zbog žalbe nije stupila kazna na snagu) domaćin je došao do važnih bodova.

Osim ovog susreta, jučer su odigrana još dva, a i u njima su uspješniji bili domaćini. Split Tommy odigrao je maestralno i pobijedio Novo Vrijeme s čak 13:0, dok je Vrgorac s 4:2 bio bolji od Alumnusa.

19. kolo, rezultati: Potpićan - Square 0:5, Osijek Kelme - Nacional 0:7, Murter - Solin 4:6, Split Tommy - Novo Vrijeme 13:0, Futsal Dinamo - Uspinjača 3:2, Vrgorac - Alumnus 4:2

Ljestvica: Nacional 54, Split Tommy 49, Futsal Dinamo 37, Square 34...

Prije doigravanja, u kojem će sudjelovati najbolje četiri momčadi, odigrat će se još tri kola.

>>Futsal Dinamo: HNS-ova kazna je skandalozna! Pokušava se uništiti naš klub

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije