Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Soudani zabio dva majstorska gola za slavlje Dinama u Vinkovcima

Soudani zabio dva majstorska gola za slavlje Dinama u Vinkovcima
Foto: Davor Javorović/Pixsell
14.04.2018. u 18:53

Dinamo je u 29. kolu HNL-a na krilima Soudanija slavio u Vinkovcima kod Cibalije 2:0.

Vinkovčani su već u 4. minuti mogli do vodstva kada je Galić pobjegao obrani Dinamo, međutim njegov udarac lijevom nogom zaustavila je vratnica.

Modri su uzvratili u 13. minuti kada se oči u oči sa Šubarićem našao Soudani, no vratar Cibalije nadmudrio je Alžirca i njegov udarac iskosa s lijeve strane odbio u korner.

Nakon toga uslijedila je prava uspavanka u Vinkovcima koja je prekinuta tek u 72. minuti. I to kako, Lescjaks je iza auta ubacio u šesnaesterac, Perić glavom prebacio na drugu stranu, gdje je Soudani atraktivno pogodio s desetak metara za 1:0. 

Samo pet minuta kasnije Ćorić je imao priliku riješiti pitanje pobjednika, ali zaustavio ga je Šubarić. Domaćini su najbolju priliku za izjednačenje imali u 86. minuti kada udarac Vitaića glavom prolazi tik uz vratnicu. 

Pitanje pobjednika riješeno je u 89. minuti još jednom majstorijom Soudanija, koji se oslobodio dva braniča Cibalije, te lijepo zabio svoj 15. gol ove sezone u HNL-u.

Loša je vijest za trenera Dinama Nikolu Jurčevića da su zbog ozljeda teren morali napustiti Mario Gavranović i Armin Hodžić.

Dinamo ima 66 bodova, 11 više od Hajduka, koji ima i utakmicu manje. Cibalia je posljednja s 24 boda.

Komentara 13

DU
Deleted user
19:46 14.04.2018.

kmeeeeeek by binki hehehe kakvih retardinjosa ima.

CG
crna.guja10
19:24 14.04.2018.

Dajte ,molim vas, pustite da ,binki, veliki fan Čukaričkog konačno nešto prokomentira......

MA
..Marsijanac
17:21 14.04.2018.

Link?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije