Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVLJEN JE

Javio se Gvardiolov agent: 'Golovi? Zabijao je i za Dinamo, a donio je jednu ispravnu odluku'

Hrvatska reprezentacija stigla u Kairo
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
17.05.2024.
u 13:05

Gvardiol i City na pragu su još jedne titule prvaka engleske kojom bi City postao prva momčad koja je osvojila četiri Premiershipa za redom

Kada ga je prošlog ljeta Manchester City učinio najskupljim obrambenim igračem u povijesti nogometa, puno se očekivalo od Joška Gvardiola. Čini se kako ih je Joško i ispunio. Uz standardnu sjajnu igru u obrani u zadnje vrijeme počeo se isticati i golovima. Nedavno je u gostujućoj pobjedi 4:0 protiv Fulhama imao priliku postati prvi branič u povijesti Premiershipa koji je zabio tri gola na jednoj utakmici. Priliku koju je skromno odbio jer, kako je sam rekao, zna hijerarhiju pucanja jedanaesteraca u momčadi pa ga je i prepustio Julianu Alvarezu.

Komentar na sjajnu golgetersku formu hrvatske zvijezde dao je njegov menadžer Marjan Šišić u razgovoru s Fabriziom Romanom. – Mene njegovi golovi ne čude. Još otkako je bio dijete imao je sjajnu završnicu. Sjećam se kako je u Dinamovoj akademiji, dok je još igrao veznog igrača, zabijao u konkurenciji U-14 i U-15. Jasno možete vidjeti da nije izgubio taj dodir za završnicu. – rekao je Šišić Romanu.

Gvardiol i City na pragu su još jedne titule prvaka engleske kojom bi City postao prva momčad koja je osvojila četiri Premiershipa za redom. Da bi se to dogodilo City u zadnjem kolu mora na svom Etihadu svladati West Ham, ako ne uspiju moraju se nadati kako Arsenal neće pobijediti Everton na domaćem terenu. Izgubi li City od West Hama, a Topnici pobijede, londonski klub postat će prvak s jednim bodom prednosti pred mančesterskim Plavima. U slučaju remija Cityja s West Hamom i pobjede Arsenala, Topnici će zbog bolje gol razlike biti proglašeni prvacima.

Građani će zasigurno dati sve od sebe da proslave titulu pred svojim navijačima, a Gvardiol bi time stavio šlag na tortu sjajne prve sezone u dresu Cityja gdje je, čini se, jako zadovoljan. Njegov menadžer je također izjavio kako je Joško tijekom prošloljetne ludnice za njegovim potpisom uvijek znao da je City za njega najbolja opcija – On je oduševljen time što je u Manchester Cityju. Jako je htio napraviti baš taj transfer prošlog ljeta. Joško je znao da je projekt Manchester Cityja bio najbolja opcija za njega i bio je u pravu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije