Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Mario Cvitanović: Uživao sam gledati, bili smo superiorni

Osijek - Dinamo
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/13
10.02.2018.
u 20:19

- Osijek je stabilna i kvalitetna momčad, ali neću obezvrijediti pobjedu mojih nogometaša govoreći da Osijek nije pružio otpor. Mislim da ta formulacija nije točna, niti korektna.

Dinamo je u 21. kolu HNL-a slavio u Gradskom vrtu protiv Osijeka s 4:1.

- Jako sam sretan i uživao sam gledajući predstavu naših nogometaša koji su odgovorili svim zahtjevima što smo stavili pred njih. Smatram da je ovo bila jedna superiorna, konkretna, precizna i odgovorna partija, kao što smo i tražili. Čestitke igračima. Također, jako je lijepo igrati nogomet u ovakvom ambijentu gdje je prava nogometna atmosfera - rekao je trener Dinama Mario Cvitanović pa dodao:

Osijek - Dinamo
1/9

- Izdominirali smo, izuzevši male krize od 70. do 80. minute gdje je Osijek igrao s četiri napadača i praktički su igrali bez veznih igrača. Njihove duge lopte stvarale su nam probleme, ali to smo uspjeli riješiti ulaskom još jednog centralnog braniča. Dakako postoji žal što u nekim situacijama nismo bili racionalniji i poentirali još koji put, ali nećemo cjepidlačiti. Bila je ovo dobra nogometna predstava. 

Je li ovo ključna pobjeda na putu do naslova prvaka? 

- Svaka pobjeda je ključna, od prve do zadnje. Svaka utakmica je bitna, mi gledamo utakmicu po utakmicu, idemo redom do kraja.

Je li Cvitanović očekivao više od Osijeka? 

- Osijek je stabilna i kvalitetna momčad, ali neću obezvrijediti pobjedu mojih nogometaša govoreći da Osijek nije pružio otpor. Mislim da ta formulacija nije točna, niti korektna. Pružili smo dobru partiju, pobijedili smo i sretan sam zbog toga. 

Debitirao je Hajrović koji je ove zime stigao iz Werdera.

- On se posljednji uključio u našu momčad, dobio je priliku s obzirom da se Osijek potpuno otvorio, te smo njegovom brzinom trebali dobiti kvalitetu više prema naprijed. U tome ovaj put nismo uspjeli, ali svakom igraču treba vrijeme prilagodbe na novu sredinu. Njegova prezentacija bila je put prema što bržoj prilagodbi, da osjeti suigrače, ligu i protivnike - zaključio je Cvitanović.

Komentara 4

KR
kruti198
21:17 10.02.2018.

RUTINIRANO

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
23:27 10.02.2018.

ko plitak potok..

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
23:28 10.02.2018.

trebali su zabit jis dva komada..kak bi tek ona Zekić kmečal..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije