Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA Sastav Nacionala u skupini je s Arazom iz Kazahstana, Odorheiuom iz Rumunjske i moskovskim Dinamom

Dinamo je jači i od ruske reprezentacije

06.11.2008.
u 15:42

Od 8. do 11. studenoga malonogometni prvak Hrvatske u dvorani 2 Sportskog doma borit će se za ulazak među osam najboljih europskih momčadi. Sastav Nacionala u skupini je s Arazom iz Kazahstana, Odorheiuom iz Rumunjske i jednom od najboljih momčadi Europe moskovskim Dinamom. Preko Rumunja i Kazahstanaca se može, no Moskovljani su ipak favoriti. Prije tri godine bili su drugi, prije dvije godine prvaci Europe, a prošle godine bili su treća momčad Starog kontinenta.

- To je momčad koja ima pet Brazilaca, a svi ostali igrači su reprezentativci Rusije. Usudio bih se kazati čak i da su bolji od ruske reprezentacije. Nije bilo posebnih priprema za tu utakmicu jer su dečki svjesni o kakvoj je momčadi riječ. Njezini igrači su nevjerojatno brzi i opasni. No, ne plašimo se. Dečki su iznimno motivirani i jedva čekaju početak. Najvažnije je da u posljednju utakmicu, s Dinamom u utorak, uđemo sa šansama za ulazak među najbolje. U jednoj je utakmici sve moguće. No, kako god Rusi igrali, jasno je da moramo dati maksimum. Ali, idemo iz utakmice u utakmicu, ne želimo stvarati nepotreban pritisak. Najprije razmišljamo o Arazu. Puno bi nam značila potpora navijača - istaknuo je trener Nacionala Marinko Mavrović.

Znači, pobjede protiv Araza i Odorheiua se podrazumijevaju?

- Moramo ih shvatiti ozbiljno, jer jedino tako možemo profitirati. O Arazu znamo vrlo malo, Rumunje i Ruse gledali smo na DVD-u.

Mavroviću će to biti najteži trenerski ispit.

- Već smo sada puno napravili. No, bilo bi sjajno kada bismo izborili završni turnir - zaključio je Mavrović.

Prvu utakmicu Nacional igra sutra u 20 sati s Arazom, a dva sata prije toga sastaju se Dinamo i Odorheiu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije