Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Robert Murić zabio u pobjedi Pescare protiv Palerma

Robert Murić
Foto: Vedran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/6
22.05.2017.
u 22:47

Murić je doveo svoju momčad u vodstvo u 15. minuti, a na poluvremenu ga je zamijenio Mitrita koji je u 87. minuti postavio konačni rezultat

Mladi hrvatski nogometaš, 21-godišnji Robert Murić postigao je svoj prvi pogodak u prvoj talijanskoj nogometnoj ligi u 2-0 (1-0) pobjedi Pescare protiv Palerma u dvoboju 37. kola.

Murić je doveo svoju momčad u vodstvo u 15. minuti, a na poluvremenu ga je zamijenio Mitrita koji je u 87. minuti postavio konačni rezultat.

Muriću je ovo bio četvrti nastup u prvoj talijanskoj ligi.

Oba ova sastava odavno su izgubila izglede za ostanak u Serie A, Pescara je i s ovom pobjedom posljednja sa 17 bodova, dok je Palermo pretposljednji sa 23.

Naslov prvaka kolo prije kraja osigurao je Juventus koji ima 88 bodova, četiri više od druge Rome i pet od trećeg Napolija.

Uz Pescaru i Palermo društvo najboljih napustit će još Empoli ili Crotone. Uoči posljednjeg kola Empoli, koji će gostovati kod Palerma, ima 32 boda, a Crotone, koji će ugostiti Lazio, 31.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije