Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klakočer presudio

Dinamo i Hajduk kažnjeni zbog ispada navijača na derbiju

Zagreb: Slavlje igrača Dinama nakon pobjede nad Hajdukom rezultatom 4:1
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
18.08.2022.
u 13:42

GNK Dinamo kažnjen je s 10.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Dinamo - Hajduk

Disciplinski sudac Alan Klakočer donio je odluke o kaznama iz utakmica 5. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige.

GNK Dinamo kažnjen je s 10.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Dinamo - Hajduk. Na sjevernoj tribini gdje je bila smještena navijačka skupina BBB u 63. minuti zapaljene su dvije baklje, od koji je jedna bačena na tartan stazu, u 65. minuti dvije dimne kutije, od kojih je jedna bačena na tartan stazu, od 76. do 80. minute zapaljeno je šest baklji i sedam dimnih kutija, od kojih je jedna dimna kutija bačena na tartan stazu, a jedna baklja u teren za igru, zbog čega je došlo do prekida igre u trajanju od 30 sekundi. Na južnoj tribini gdje je bila smještena navijačka skupina Torcida u 29. minuti zapaljena je jedna baklja, u 71. minuti zapaljeno je deset baklji, od koji je šest bačeno na tartan stazu te u 74. minuti jedna baklja koja je bačena na tartan stazu.

HNK Hajduk kažnjen je sa 6.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Dinamo - Hajduk.

HNK Rijeka kažnjen je s 5.000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih navijača tijekom utakmice Rijeka - Slaven Belupo. Na sjevernoj tribini gdje su smješteni domaći navijači zapaljeno je sedam dimno-zapaljivih naparva koje nisu ubacivane oko terena i u teren za igru.

>> Pogledajte atmosferu na derbiju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije