Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA UTAKMICA

Dinamo golijadom svladao Triglav (7:0). Sjajne izvedbe Kulenovića i Brodića

Rovinj: Prijateljska nogometna utakmica u sklopu priprema, GNK Dinamo - Triglav
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
10.01.2024.
u 19:13

Nevjerojatna serija promašaja trajala je cijelo prvo i dio drugoga poluvremena. U 52. minuti Kankeko je uspio pogoditi suparničkog igrača u glavu da bi se lopta odbila u vratnicu. Ipak, niti minutu kasnije Kulenović je uspio zabiti za 2:0

Momčad Dinama u Rovinju se priprema za proljetni dio akutalne sezone. U prijateljskoj su utakmici svladali slovenskog drugoligaša Triglav s visokih 7:0. Na poluvremenu je bilo samo 1:0, ali zatim je uslijedila golijada. Među strijelce upisali Sandro Kulenović (hat-trick), Bruno Petković, Tibor Halilović, Petar Sučić i Takuro Kaneko.

Očekivano, Dinamo je susretom dominirao od prve minute. Sjajno je bio raspoložen vratar Tim Kruljac bez kojeg bi već u prvome poluvremenu rezultat bio bitno drugačiji. U 28. minuti upio je obraniti i Petkovićev šut iz penala, ali već u idućem napadu Špikić se probio po desnoj strani, a Petković je konačno zabio za vodstvo Dinama.

GALERIJA Dinamo unutar 10 minuta srušio Ballkani (3:0) i osigurao europsko proljeće

Rovinj: Prijateljska nogometna utakmica u sklopu priprema, GNK Dinamo - Triglav
1/21

Uslijedilo je još nekoliko udaraca koji su prošli pored vrata slovenske momčadi. Po golu su pucali Petković, Baturina i Perić, ali rezultat je ostao nepromjenjen. Dino Perić morao je izaći zbog ozljede, a umjesto njega zaigrao je Mauro Perković. 

U drugom dijelu utakmice Sergej Jakirović odlučio je zamjeniti sve igrače osim Perkovića. Nevjerojatna serija promašaja se nastavila. U 52. minuti Kankeko je uspio pogoditi suparničkog igrača u glavu da bi se lopta odbila u vratnicu. Ipak, niti minutu kasnije Kulenović je uspio zabiti za 2:0.

VEZANI ČLANCI:

Nakon drugog pogotka sve se otvorilo. Već je u 56. minuti Kulenović zabio svoj drugi gol nakon lijepog proigravanja Brodića. Svega osam minuta kasnije Sučić je zabio i četvrti gol Dinama. U idućem napadu je Kulenović ponovo pokušao pronaći mrežu, ali slovenski vratar je bio na mjestu. Međutim, Halilović je natrčao na odbijenu loptu i pospremio je u mrežu za 5:0. U 68. minuti Kaneko je izborio novi kazneni udarac, a s bijele točke bio je siguran Kulenović za 6:0.

Zatim su jednu priliku imali i slovenski nogometaši, ali udarac Marjanovića sigurno je obranio Zagorac. U 77. minuti varatar Triglava pogrešno je istrčao, a Kaneko je poslao loptu u prazan gol za 7:0. Osobito su se dobrima pokazali Sandro Kulenović i Fran Brodić, a novu priliku za dokazivanje imat će u subotu protiv Celja koje se trenutno nalazi na prvome mjestu ljestvice slovenskog prvenstva.

VIDEO Noa Mikić i Moreno Živković pokazali su da su veliki talenti Dinama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije