Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski vrt

Osijek razbio nemoćni Hajduk, Henty trijumf začinio škaricama

Osijek razbio nemoćni Hajduk, Henty trijumf začinio škaricama
Foto: Davor Javorović/Pixsell
29.07.2018. u 23:00

U sjajnom derbiju na otvaranju sezone u Prvoj HNL nogometaši Osijeka su u Gradskom vrtu pobijedili Hajduk s 4:1. Strijelci za domaću momčad bili su Henty (20), Mudražija (21),  Hajradinović (65-11m) i Guti (90+3), a jedini pogodak za Splićane zabio je Nižić (12). 

Obje momčadi utakmicu su završili s igračem manje. Hajduk je od 79. minute igrao s igračem manje. Nižić je izašao zbog ozljede, a kako je trener Kopić napravio sve tri izmjene više nije imao mogućnost zamjene. U šestoj minuti sudačke nadoknade igrač Osijeka Pilj dobio je drugi žuti, odnosno crveni karton. 

Osijek - Hajduk
1/9

U 12. minuti bijeli su poveli pogotkom Nižića, a onda je uslijedio preokret. U samo dvije minute Osijek je zabio dva pogotka. U 20. minuti Henty je sjajnim škaricama pogodio nebranjeni dio Hajdukovih vrata za izjednačenje, a u sljedećem napadu Mudražija je na asistenciju Grgića zabio za 2:1.

U nastavku je Osijek nastavio dominirati i nakon 20-ak minuta je vodio s 3:1. Lopez je prekršajem u kaznenom prostoru zaustavio razigranog Bočkaja, a sudac Jović je pokazao na bijelu točku. Hajradinović je bio točan. Točku na 'i' stavio je Guti u trećoj minuti sudačke nadoknade za pobjedu Osijeka 4:1.

U drugom današnjem susretu u Puli nogometaši Istre i Slavena igrali su 1:1. Gosti su poveli u 53. minuti pogotkom Bongonguija, a na 1:1 u 74. minuti izjednačio je Rubić. 

Nakon prvog kola Lokomotiva, Osijek i Rijeka imaju po tri boda...

>> Pogledajte 10 Top hitova vatrenih i zašto ih volimo još više

Komentara 136

MO
modovisisajteMaraschino
21:58 29.07.2018.

opet suci krivi

DI
Dinamo1977
22:11 29.07.2018.

Dabogda sve izgubili

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:26 29.07.2018.

Kmeeeeee.kmeeeeee...ukralo....pokralo......Hajduku će opet biti Mamić kriv.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije