Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sport nam zapravo propada

Demontaža sporta: Kako su uništeni su simboli Hrvatske i Zagreba, a bili su ponos grada

Zagreb: Uzvratna utakmica Lige prvaka, 2. pretkolo, NK Dinamo - FC Pjunik Erevan
Marko Lukunic/Vecernji list
20.02.2023.
u 15:27

Jedan grad je sve do Univerzijade 1987., mučilo puno toga, pa i to što se poslije jedanaest navečer piće moglo popiti samo na Glavnom kolodvoru ili na odmorištu na obilaznici, ali ne i manjak velikih sportskih momčadi i zvijezda koje bi dosezale status božanstva ili bar maskote. Od Cice do Dražena i “Nikole Svetog”. Jesu li najbolje godine grada koji je dugo kao na traci izbacivao prvake Europe zauvijek prohujale s vihorom?

Komentara 3

Avatar mrIvan
mrIvan
09:05 21.02.2023.

Točna rekapitulacija prošlosti bolje od mršave sadašnjosti. Bez makar i jednog prijedloga kako napredovati. A problema su barem dva - "niti para niti muzičara" iliti: niti novca niti onih koji ga znaju stvoriti, donijeti odnosno s njim rukovati. Dok je tako i sadašnji trenutak biti će uskoro "bolja prošlost"...

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
15:40 20.02.2023.

To je netema. Obuka ukrajinskih vojnika, AKA prava strana povijesti - to je tema, to je bitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije