Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potop kraljeva

Real opet nije izgledao dobro, nije ni Modrić igrao ništa bolje od ostalih

02.11.2017.
u 07:39

Očito remi u Madridu prije dva tjedna nije bio slučajan, Spursi su i jučer pokazali ‘zube’ i slavili nad kraljevskim klubom.

Alarm u Madridu je upaljen, Real je dobio porciju u Londonu, teško je stradao na Wembleyjuu u srazu s Tottenhamom. Prvi je to dolazak Zinedinea Zidanea na ovaj kultni stadion s Realom i kad bi ga mogao izbrisati, kako li bi to samo rado učinio. Jer, u četvrtom kolu Lige prvaka Real je teško stradao, izgubio je od Tottenhama s 3:1.

– Nije White Hart Lane, ali veselim se i Wembleyju, veselim se utakmicama sa Spursima, uvijek je posebno igrati protiv svog bivšeg kluba, a meni je Tottenham puno dao – pričao je naš Luka Modrić koji se tog svog bivšeg kluba, Tottenhama, više neće sjećati po dobru.

Jer, prije dva tjedna bilo je u Madridu 1:1, a sad su Spursi očitali lekciju Madriđanima i sebi osigurali prolazak u nokaut fazu Lige prvaka dva kola prije kraja, a Real će u svojim odajama imati burne dane i ipak morati razmišljati kako proći skupinu iako je objektivno za očekivati da će kao drugi bez većih problema proći dalje. No, momčad je u krizi, osam bodova ima manje od Barcelone u španjolskoj ligi, poraz od Girone, pa sad stradavanje u Londonu razlog su za veliku brigu.

1/15

Nije Real opet izgledao dobro, bio je nepovezan, nije ni Modrić igrao ništa bolje od ostalih u srednjem redu koji su puno griješili, ofenzivno je Real bio osrednji, Cristiano Ronaldo opet nikoga nije uspio pretrčati... Puno je problema koje neće biti jednostavno riješiti.

Tottenham je igrao jako pametno, doduše poveo je iz akcije u kojoj je asistent Trippier bio u zaleđu, a spretni Dele Alli zabio u 27. minuti. Isti igrač je bio strijelac i u nastavku, u 56. minuti uz malu pomoć Sergia Ramosa od kojeg je lopta skrenula, da bi Real konačno potonuo nakon kontranapada Spursa, Harry Kane je odigrao zadnji pas za Eriksena kojeg nije uspio zaustaviti Modrić i u toj 65. minuti bio je to debakl Reala kojeg je uspio ublažiti Cristiano u 80. minuti, nakon toga je iz igre izašao Modrić.

– Ovo je bila naša sjajna predstava, znali smo da, budemo li se držali plana, imamo šanse za pobjedu. Morali smo biti čvrsti i pametni u obrani, takvi smo i bili, a ja samo mogao zabiti još koji gol – kazao je junak Dele Alli.

Komentara 3

AL
alf
09:22 02.11.2017.

Nismo li nedavno mogli procitati da je Luka vrijedan pola momcadi? Toliko ga dizemo pod nebo a on je samo jedan prosjecan igrac i dobra balerina.

BM
branko.mihalic1
08:44 02.11.2017.

igra bez igre umišljene zvjezde a prodali Moratu doslovno niko ne igra kak spada a trener mjenjat u 70 minuti koji retard

BU
Bubalamala
09:47 02.11.2017.

Real nema prave zamjene na klupi a to se posebno osječa u obrani kada fale Varan i Carvahal onda to nije više pravi Real još kad se tome doda Bale onda se to osjeti u igri Reala.Modrić i Carvahal odlično su uigrani po desnoj strani a uz Bale to je pravi uragan koji sada fali u igri Reala. Mislim da će morati duboko zagrabiti u kesu kako bi pojačali klupu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije