Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi

Navijači Cityja napadnuti u Napulju, vlasniku restorana slomljen nos

Real - Napoli
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
01.11.2017.
u 16:12

Skupina gostujućih navijača bila je na mirnoj večeri u restoranu kada se dogodio napad. Huligani su im blokirali izlaz iz restorana i počeli ih gađati raznim stvarima

Uoči utakmice Lige prvaka između Napolija i Manchester Cityja (srijeda, 20.45) počeli su neredi na ulicama Napulja. Tri navijača Manchester Cityja su bila ozlijeđena uz vlasnika restorana nakon što su ih napali huligani.

Skupina gostujućih navijača bila je na mirnoj večeri u restoranu kada se dogodio napad. Huligani su im blokirali izlaz iz restorana i počeli ih gađati raznim stvarima.

Real - Napoli
1/11

Uspjeli su im pobjeći i potražiti skloniše u druga dva obližnja restorana. Jedan navijač je uspio proći bez ozljeda dok su njegova tri prijatelja napadnuta unutar restorana. Pomogao im je vlasnik restorana i braneći ih zadobio je ozljede.

Talijanu su slomili nos, jedan od navijača Cityja ozlijedio je rame, dok su druga dvojica prošla s blažim ozljedama.

Policija trenutno istražuje incident, ali još nitko od huligana nije priveden.

Komentara 2

OB
ObrenM
16:49 01.11.2017.

U cijelom svijetu dio "navijaca" koristi utakmice kao poligon za divljacka izivljavanja.Kod nas je to izrazeno radi blagonaklonih iz svih boja vlasti.

KV
kvatrić
18:58 01.11.2017.

Ti navijački papci se kurče po utakmicama, a dok im Arapi i crnci gospodare gradovima, nema ih nigdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije