Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mogući transfer?

Kraljevski klub ponudio Luku Modrića za Harryja Kanea

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
01.11.2017.
u 14:58

Luka s Realom ima ugovor do 2020. godine i teško bi prihvatio odlazak s Bernabeua bez obzira koliko mu je drag Tottenham

Madridski Real traži napadača, jer sav je teret pao na leđa Cristiana Ronalda. Među onima za koje se kraljevski klub zanima je Tottenhamov igrač Harry Kane, iako je predsjednik Florentino Perez nedavno to demantirao.

Španjolski tabloid Diario Gol je uoči utakmice Lige prvaka na Wembleyu između Tottenhama i Reala objavio vijest kako Madriđani za Kanea uz milijunski iznos nude i našeg Luku Modrića. Navodno su Spursi odbili ponudu.

Luka Modrić
1/10

Tottenham traži 200 milijuna eura, a zamjena igrača ne dolazi u obzir. Modrića vežu lijepe uspomene za Spurse, jer je s njima proveo četiri sezone. Iz Tottenhama je u Real otišao 2012. godine.

Luka s Realom ima ugovor do 2020. godine i teško bi prihvatio odlazak s Bernabeua bez obzira koliko mu je drag Tottenham.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 24

BR
Brandfackel2
16:02 01.11.2017.

Par dana prije najvažnije utakmice svaki dan objavljujete samo destruktivne članke o reprezentaciji. Odavno niste više hrvatski mediji nego udbaški konjušari. Ne samo vi nego skoro svi "mainstream" mediji u RH. Treba vas bojkotirati i ne kupovatj čak ni proizvode koji se reklamiraju po izdajničkim medijima.

DU
Deleted user
15:31 01.11.2017.

Lažete ko što kaže Rašković.Ali to i nije za čuditi.

ST
Stipan
17:19 01.11.2017.

Izmišljotina VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije