Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP

Del Potro: Ne tužimo se što nema Nadala

18.11.2008.
u 15:51

Juan Martin del Potro bit će najmlađi sudionik finala Davis Cupa koji se od petka do nedjelje igra u Mar del Plati između domaćina Argentine i Španjolske...

Požar prekinuo trening Argentinaca


U vrijeme kada su na terenu boravili Juan Martin Del Potro i Jose Acasuso pregorjela je jedna od svjetiljki što je prouzročilo manji požar. Trening je bio prekinut na nekoliko minuta, a svi gledatelji koji su se okupili u dvorani bili su evakuirani. (hina)
No, 20-ogodišnji Del Potro sigurno neće biti, zato što je i najmlađi, i najmanje eksponiran. Uostalom, on je prvi argentinski reket, a na njegovim leđima je Argentina i prošla u polufinalu Rusiju.

Del Potro je tada donio Argentini dva boda u pojedinačnoj konkurenciji, a niti seta nije prepustio Igoru Andrejevu i Nikolaju Davidenku. Od ljeta Del Potro gotovo da nije imao dužu pauzu, a ujedno je i nastupao na prošlotjednom Masters Cupu.

- Najviše bi mi sada trebao odmor. Ali, ništa od njega jer preda mnom su najvažnija tri dana u godini. Ispravno je reći i najvažniji dani u karijeri - rekao je Del Potro i dodao:

- Šou možda neće biti kompletan jer neće biti Rafaela Nadala, ali mislim da nitko od nas ne bi smio protestirati. Sada nam je pobjeda bliže.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije