Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNAO KRIVNJU

De Rossi poslušao Buffona i ispričao se Mandžukiću zbog uvreda!

'Italy\'s goalkeeper Gianluigi Buffon hugs teammate Italy\'s Daniele De Rossi after the Group C Euro 2012 soccer match against Spain at the PGE Arena in Gdansk, June 10, 2012.             REUTERS/Leon
'LEONHARD FOEGER'
26.01.2016.
u 19:50

'Nisam to trebao reći, ili sam barem kako je trener rekao, trebao pokriti usta. Moramo reći da mi žao svakoga koga je moj postupak uvrijedio.'

Veznjak Rome Daniele De Rossi je u derbiju Serie A rasistički vrijeđao napadača Juventusa i hrvatske reprezentacije Marija Mandžukića, što je dovelo do ozbiljnih posljedica i talijanskom reprezentativcu čak je prijetila uvjetna kazna zatvora.

Zato mi je suigrač Gianluigi Buffon savjetovao da se što prije ispriča, što je De Rossi poslušao.

- Vidjeli ste što se dogodilo. Kamera me uhvatila dok sam govorio riječi koje treba izbjegavati. To nije prvi put da se tako nešto govori i to se uvijek događa na terenu. Ne može mi opravdanje biti da se to stalno događa na terenu, samo što inače nema tona - rekao je De Rossi i nastavio:

- Nisam to trebao reći, ili sam barem kako je trener rekao, trebao pokriti usta. Moramo reći da mi žao svakoga koga je moj postupak uvrijedio.

Za kraj je novinar upisao De Rossija treba li možda instrukcije od Antonija Cassana koji uvijek rukom pokrije usta.

- Cassano ima crni pojas u tome.

>> De Rossi može dobiti uvjetnu zatvorsku kaznu zbog vrijeđanja Mandžukića!

Komentara 3

KT
komen_tar
20:13 26.01.2016.

Koja isprika, trebao sam pokriti usta ccc

UM
umnjak
20:39 26.01.2016.

Cuj trebao usta pokriti. Treba ti Mandzo zacepiti usta znas vec cime...

Avatar poglavito
poglavito
21:09 26.01.2016.

Nekad je jezik brži od pameti , ma to su emocije .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije