Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMISTIČAN S RAZLOGOM

Davor Vugrinec uvjeren: Imamo sve za pobjedu nad Rusijom i odlazak u Katar!

Reuters
12.11.2021.
u 07:00

- Mislim da su Dalić ekipa već sve posložili za tu utakmicu, da ju jako dugo pripremaju i da sve znaju o protivniku.

Ovako se ulazi u ključnu utakmicu kvalifikacija, sa samopouzdanjem, voljom i motivom. Hrvatska nogometna reprezentacije je prošla pretposljednju prepreku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u stilu s goropadnih 7:1 protiv Malte, a kad uzmemo u obzir prošle susrete protiv ove omalene reprezentacije, Hrvatska ju nikad do jučerašnjeg susreta nije istinski razbila.

Sad se to konačno dogodilo, i u vrlo pozitivnom raspoloženju o sjajnoj izvedbi naših komentiramo s bivšim hrvatskim reprezentativcem i najboljim strijelcem u povijesti Prve HNL, Davorom Vugrincem (146 golova).

Naša daleko najbolja igra

Prvi put u deset utakmica smo pobijedili Maltu s više od tri gola razlike, kakvo je vaše viđenje partije vatrenih? Je li ovo naša najbolja partija protiv Malte?

- Da, pa izgleda da je to onda naša daleko najbolja partija protiv Malte. Gledajte, treba u nogometu bilo kome zabiti sedam golova, nije to samo tako lako. Mislim da je ovo bilo odlično i rutinski, super su dečki odradili tu utakmicu, jako ozbiljno su ju dečki shvatili. Kakav god protivnik bio, jako je dobro vidjeti da se s ovakvim pristupom dolazi igrati za hrvatsku reprezentaciju. To je najbitnije od svega - rekao je Davor Vugrinec.

23.06.2021., Zagreb - Bivsi hrvatski nogometni reprezentativac Davor Vugrinec vlasnik je umjetnicke galerije, smjestene u Radicevoj ulici. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

S golom i tri asistencije Andrej Kramarić je briljirao, a kako najbolji golgeter u povijesti HNL-a gleda partiju našeg glavnog napadača u ovoj utakmici?

- Kramarićeva partija je bila za svaku pohvalu, ali bitno je i da je zabio gol uz to što je asistirao. Vidim da je on bio jako zadovoljan i s asistencijama i sve je to odlično, ali ipak je najbitnije za napadača zabijati jer od golova se živi i vjerujem da mu je taj gol značio. Riječ je o vrhunskom napadaču i kad krene graditi samopouzdanje golovima, onda ga nije lako zaustaviti - kaže Vugrinec.

Koji je vaš komentar partije Lovre Majera? Nakon ozljede se izgleda jako brzo vratio u pravu formu, i u Rennesu i u reprezentaciji, sinoć je postigao dva pogotka

- Moram čestitati Lovri na odličnoj utakmici. Sve ono što je u zadnje vrijeme radio u Francuskoj u Rennesu je prenio u reprezentativnom dresu i bilo je zadovoljstvo gledati ga, kao i ostale motivirane igrače.

Stožer se dugo pripremao

Iduća je Rusija na Poljudu. Što bi Davor Vugrinec istaknuo kao važno za pripaziti i baciti oko prije ključne utakmice?

- Mislim da su Dalić ekipa već sve posložili za tu utakmicu, da ju jako dugo pripremaju i da sve znaju o protivniku. Dobro je i da je atmosfera na visokom nivou nakon ovakve pobjede, uspjeli smo i odmoriti neke igrače i još nas čeka utakmica s podrškom Poljuda koja je uvijek na visini. Imamo sve predispozicije za pobjedu, prvo mjesto u skupini i direktan plasman na Svjetsko prvenstvo - zaključio je Davor Vugrinec.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 4

DU
Deleted user
12:04 12.11.2021.

Vugrinec, odličan strijelac bje.

Avatar Krešimir Karamazen
Krešimir Karamazen
10:07 12.11.2021.

Ivan Perišić je šepao od sredine prvog poluvremena i mislim da bi pravilo trebalo biti uvijek zamijeniti ozlijeđenog, a ako nema zamjene onda igrati s igračem manje. Općenito, mislim da bi na svakoj poziciji trebala biti dva ili tri igrača koji će uvijek igrati samo svaku drugu utakmicu. Španjolska, Portugal, Italija, Hrvatska i Nizozemska igraju odlučujuće finalne utakmice s drugoplasiranim Švedskom, Srbijom, Švicarskom, Rusijom i Norveškom, dok su se 'ziheraši' Engleska, Francuska, Njemačka, Danska i Belgija osigurale.

DU
Deleted user
09:50 12.11.2021.

Uvijek nakon neke pobjede svi pršte od pretjeranog optimizma. Sad smo kao pokazali klasu deklasirajući Maltu. Pa to bi trebalo biti normalno, a ne da se hvalimo tom pobjedom. Stalno upadamo u nekakve euforije i pretjerane emocije, i to ne valja. Pobijediti Maltu trebali bi i žmirečki, i treba prestati s lovorikama o našim igračima na toj utakmici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije