Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČER ZA PAMĆENJE

VIDEO Pogledajte svih osam pogodaka Hrvatske na Malti!

Foto: Reuters
1/11
11.11.2021.
u 23:11

Iako protivnim nema potreban kredibilitet, u današnje vrijeme nikome nije lako zabiti sedam golova.

Hrvatska se poigrala s Maltom i "utrpala" joj sedam pogodaka, a ako računamo i autogol Marcela Brozovića, vatreni su autori svih osam viđenih u devetoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

A da bi se uistinu plasirali tamo, vatreni imaju priliku na Poljudu (14.11., 15:00) protiv Rusije. Pobjeda je jedino što vodi na natjecanje, no nije jedina prilika, postoji i "popravni" kroz dodatne kvalifikacije. Ali, nada je da do toga neće doći.

Foto: Reuters

Ako je suditi prema formi na Malti, bez obzira što taj protivnik nema kredibilitet, Hrvatska je u poziciji favorita protiv Rusije. Ako već ovih sedam golova i sjajna igra nisu dovoljan razlog za kazati tako nešto, rasprodani Poljud svakako jest.

Ono što izbornika Zlatka Dalića posebno treba radovati jest da su mladi pokazali karakter, da je Andrej Kramarić potvrdio da nije sebičan već suprotno, vrhunski asistent, ali i da Lovro Majer uistinu može jednog dana postati lider poput kapetana Luke Modrića. Uostalom, jedini je zabio dva gola, drugih pet strijelaca bilo je različito.

A sve pogotke možete pogledati OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 5

IV
IVRI
09:13 12.11.2021.

Sramotno da je ostalo samo par normalnih komentatora da izraze radost zbog pobjede Hrvatske. Sve ostale su ciljano eliminirali bezrazložnim kaznama. Providno i za djecu. Sramota pred svijetom.

ZI
zinegoid
08:23 12.11.2021.

laganini, ne bih se baš zalijetao sa optimizmom i euforijom, rusi su rusi

KI
krupan_izdajnik
10:13 12.11.2021.

Baraz pa ispadanje, i to je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije