Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"False notizie"

Davor Šuker: Žele destabilizirati ili omalovažaviti HNS

Davor Šuker
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
19.10.2017.
u 14:48

Razočaran sam što je svjetski ugledni medij kao što je La Gazzetta dello Sport izvor ovakve dezinformacije, poručio je Šuker.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker reagirao je na napise La Gazzette dello Sport o pregovorima s Carlom Ancelottijem o preuzimanju hrvatske reprezentacije.

"Razočaran sam što je svjetski ugledni medij kao što je La Gazzetta dello Sport izvor ovakve dezinformacije, tipične "false notizie", kakvu uobičajeno plasiraju manje respektabilni mediji u potrazi za senzacijama. Mogu samo reći kako je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić i da smo svi isključivo fokusirani na utakmice protiv Grčke u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo."

"Naviknuti smo da većina hrvatskih medija požuri prenijeti ovakvu neistinu - kod nas svaka vijest koja za cilj ima destabilizaciju ili omalovažavanje Saveza dobije zapaženi prostor u medijima. To, nažalost, nije ništa novoga, ali mi ćemo nastaviti raditi u interesu hrvatskog nogometa. Zato uoči ovih odlučujućih utakmica pozivam sve na zajedništvo, a medije na objektivnost i na istinu", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Davor Šuker
1/14

Komentara 19

BL
Blatina19
15:14 19.10.2017.

Suker govori istinu. Bas svaki dan je bar jedan clanak protiv hnsa na skoro svakom "hr" portalu kao da je hns broj jedan problem u Hrvatskoj. Da su mediji dobronamjerni uz jednak pritisak vec bi se rijesili goruci problemi u HR. A ovo s Ancelotijem u modroj lasti ne bi smjeli objaviti o kakvoj se gluposti radi.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
02:46 20.10.2017.

Sve je to Ok!! ŠUKERU:::: Bio sam na Utakmici HRVATSKA-KOSOVO!!! sa gostima iz Kanade,zna se Kiša padala itd. A mi nemamo STADION???? POKRIVENI??? U HRVATSKOJ??? KOJA SRAMOTA ZA HNS !! ŠUKERA!!! ZAGREB!!! PA I MAMIĆA!!!

MA
..Marsijanac
16:25 19.10.2017.

Mediji ,objektivnost i istina to ne ide zajedno moj Davore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije