Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednik HNS-a

Davor Šuker otkrio kakve su mu poruke slali Argentinci!

Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
26.06.2018.
u 23:37

- Sve čestitke Rusiji na prekrasnoj organizaciji. Moramo biti ponizni, dati sve od sebe protiv Danske i onda se ne bojim za rezultat.

Nakon što je Hrvatska upisala i treću pobjedu na Svjetskom prvenstvu i s devet bodova završila prva u skupini, predsjednik HNS-a Davor Šuker bio je presretan.

- Ne treba uspoređivati moju i ovu generaciju. Imali smo sjajnu generaciju, sjajnog izbornika. Danas je sve poboljšano u nogometu, od tehnologije do svega drugoga. Ne treba se vraćati u povijest.

>>Pogledajte kako hrvatski navijači gledaju utakmicu

- Sve čestitke Rusiji na prekrasnoj organizaciji. Moramo biti ponizni, dati sve od sebe protiv Danske i onda se ne bojim za rezultat.  Današnja utakmica pokazala je da imamo 22 igrača, vjerujem u ove dečke, vjerujem u izbornika i zbog toga vjerujem u prolaz.

Predsjednik HNS-a otkrio je da mu se javljaju iz cijelog svijeta, svi čestitaju.

- Javili su se Argentinci i zahvalili su se. Vjerovali su u nas. Ovo je ipak SP, a ne neko školsko natjecanje. Nekad kada se napravi rotacija moguće je da se dogodi lošiji rezultat, ali idemo dalje. Najvažnije je da poniznost i spremnost imamo. Pokazali smo svima da nema kalkulacija, imidž Hrvatske je još više narastao nakon ove utakmice, poručio je Šuker pa zamolio:

Davor Šuker
1/26

- Nemojte dizati ljestvicu očekivanja. Danska je, da ih ne uvrijedim, vrhunska momčad. Ima dobar blok. Bit će to teška utakmica. Tko bude više uložio truda i znoja na sredini terena taj će slaviti. Nadam se da će to biti Hrvatska.

Komentara 27

CR
crodux
23:54 26.06.2018.

lijepo mi vidjeti Šukera na čelu Hrvatskog Nogometa a ne npr; kao svim drugim porama neki Jovanović, Aleksandar bla bla bla...

CR
creedence1954
08:55 27.06.2018.

Vidimo kako močvara baš i nije močvara, gledam kako su najbolji igrači reprezentacije zapravo izašli iz Dinamove (Mamićeve) škole-močvare??? Kako je to moguće-sami dinamovci rasturaju na svjetskom prvenstvu?! Gdje je sad "dizač tegova "i ostatak pete kolone?

SS
sokac sa drave
09:51 27.06.2018.

Nikada do sada svijet nije vidio svu ljepotu nam bratske Rusije,srce i dusu nasu slavensku.Nikada svijet nije vidio bezbroj stadiona kao iz bajke sa velebnim travnjacima.Prateci medije engleske,francuske i njemacke zacudjuje perfidna ignorancija svega ruskoga,nema dimnih bombi ,bakljadi tuce na stadionima.Red i mir i covjek moze malog sina povesti na stadion kao nekada pocetkom sedamdesetih godina kod nas.To je bilo vrijeme dok je dragi Bog po zemlji hodao.Nema ni jedne rijeci pohvale za ovaj spektakl sto su nam rusi poklonili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije