Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPŠTINA SAVEZA

Davor Šuker ostaje predsjednik HNS-a, ali nije mu ispunjena želja

Slavko Midzor/PIXSELL
02.06.2021.
u 13:22

Nije se glasalo o povjerenju čelnog čovjeka Saveza, ali tako nešto dogodit će se 29. srpnja, unatoč Šukerovim željama.

Skupština Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) završena je i Davor Šuker nije "pao" kao predsjednik.

Naime, nije se glasalo o povjerenju čelnom čovjeku Saveza, ali tako nešto dogodit će se 29. srpnja, unatoč Šukerovim željama.

Aktualni je predsjednik htio da se izglasavanje održi 15. prosinca, ali odbijen je. To, naravno, nije dobar znak i ide u prilog glasinama da će nakon Europskog prvenstva postati bivši...

- Na skupštini je usvojen novi Statut HNS-a, a osnovne izmjene bile su oko sastava Skupštine. Prema novom Statutu, županijski nogometni savezi imaju dva zastupnika, a klubovi Prve lige po jednog zastupnika, dok su ostali dionici zastupljeni po jednakim načelima kao do sada (2. i 3. HNL, klubovi ispod 3. HNL, ženski i mali nogomet, treneri i igrači) - stoji u priopćenju HNS-a te se nastavlja:

- Skupština je usvojila Izvješće o radu i Završni račun za 2020. godinu te financijsko izvješće revizora. Zastupnici na skupštini odredili su 29. srpnja ove godine kao datum izborne sjednice Skupštine HNS-a.

Komentara 11

DU
Deleted user
13:55 02.06.2021.

koje su zlo ove novine…neznam da li postoje normalne novine da covjek cita???

JG
jozagulikoza.guli
13:41 02.06.2021.

Jučer ste ga na ovom portalu smjenjivali

Avatar Keep_calm
Keep_calm
13:44 02.06.2021.

Hm, još jučer ste znali tko će biti novi predsjednik. Što se dogodilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije