Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPŠTINA SAVEZA
Povratak na članak

Davor Šuker ostaje predsjednik HNS-a, ali nije mu ispunjena želja

Nije se glasalo o povjerenju čelnog čovjeka Saveza, ali tako nešto dogodit će se 29. srpnja, unatoč Šukerovim željama.

Komentari 11

DU
Deleted user
13:55 02.06.2021.

koje su zlo ove novine…neznam da li postoje normalne novine da covjek cita???

VL
JG
jozagulikoza.guli
13:41 02.06.2021.

Jučer ste ga na ovom portalu smjenjivali

VL
Avatar Keep_calm
Keep_calm
13:44 02.06.2021.

Hm, još jučer ste znali tko će biti novi predsjednik. Što se dogodilo?

VL
DA
dara
19:56 02.06.2021.

Jedan od najpoznatijih nogometasa u hrvatskoj povjesti.Osoba u cijem su mandatu sve selekcije postizale znacajne udpjehe.Od 1 HNL napravio znacajnu i zanimljivu ligu.Savez financijski odlicno stoji,pomaze zupanijske nogometne saveze i klubove.Pa zasto ga onda mjenjati.Zar sve sto je uspjesno u Hrvatskoj moramo unistiti.I tko ce ga mjenjati ?.Po novom po dva prestavnika zupanijsk8h nogometnih saveza.A poznato je da te prestwvnike postavlja lokalna politika.Primjer iz Slavonskog broda.Clan skupstine HNS je izvjesni Slavko Milkovic koji je nogomet poceo gledati unazad nekoliko godina.Naravno da ga nikada nije igrao.Predsjednik saveza je lokalni serif Dubravko Galovic po mnogima lazni hrvatski ratni vojni invalid cije navodno ranjavanje provjerava DORH.U nogometu je poznat po tomu sto je pretukao dva nogometna suca a treceg tjerao u prtljaznik svog vozila.Zar da nam takvi biraju predsjednika i odlucuju o bitnim stvarima za hrvatski nogomet.Vjerujem da je slicno i u ostalim zupanijama.Zato je smjena Sukera nepotrebna a stvara se i odredena nervoza uoci Evropskog prvenstva.

VL
KO
konoplja
13:27 02.06.2021.

Bio je vrhunski strijelac ali i odvratan čovjek! Naime imao sam ga prilike upoznati i naravno prilike biti prevaren sa njegove strane jer nije ispuno ono što nam je obećao!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.