Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROLAZAK U GRUPNU FAZU

Davor Šuker nahvalio uspjeh Dinama i Rijeke: Evo što kaže

03.10.2020.
u 11:42

"Možemo biti izuzetno zadovoljni uspjehom Dinama i Rijeke, njihovi rezultati nisu slučajni, oni su plod kontinuirano dobroga rada u hrvatskom klupskom nogometu i nastavak uspjeha iz proteklih sezona"

Hrvatska velika nagrada sigurnosti ili Grand-Prix Security godišnje je priznanje struke koje Hrvatska udruga menadžera sigurnosti dodjeljuje za značajan doprinos sigurnosti Republike Hrvatske. U ovoj sigurnosno izazovnoj godini prof. dr. sc. Mirko Bilandžić i dr. sc. Luka Leško dobitnici su Hrvatske velike nagrade sigurnosti za najbolju znanstvenu knjigu iz područja sigurnosti. Njihovu knjigu „Sport i nacionalna sigurnost: terorizam, špijunaža i korupcija u nogometu i ostalim sportovima”, u nakladi Despot infinitusa, znanstveno-stručni žiri kojim je predsjedao prof. dr. sc. Vlatko Cvrtila jednoglasno je ocijenio najboljom. 

Predsjednik HNS-a Davor Šuker čestitao je Dinamu i Rijeci na plasmanu u Europsku ligu.

– Možemo biti izuzetno zadovoljni uspjehom Dinama i Rijeke, njihovi rezultati nisu slučajni, oni su plod kontinuirano dobroga rada u hrvatskom klupskom nogometu i nastavak uspjeha iz proteklih sezona. Hrvatska i dalje dobro kotira na Uefinoj ljestvici, što je vrlo važno iz perspektive godina koje dolaze i nastojanja da hrvatski klubovi stalno budu prisutni na europskoj sceni. Dinamo se ove sezone, na žalost, nije uspio plasirati u Ligu prvaka, ali je smogao snage da bude na visokoj razini u izlučnoj utakmici za plasman u Europsku ligu i nastavio kontinuitet dobrih europskih izdanja. Rijeka je u Kopenhagenu napravila pothvat svladavši istoimenog domaćina, kojeg su mnogi uoči utakmice smatrali favoritom, njezin rezultat potvrda je kvalitete koju klub pokazuje godinama – rekao je Šuker.

Iz HNS-a pak stiže i jedna loša vijest. Lokalne vlasti u Italiji stavili su cijelu momčad Genoe u karantenu, pa je Milan Badelj otpao za predstojeće utakmice vatrenih protiv Švedske i Francuske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije