Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje u Pireju

Dalić ispričao se Kramariću, a onda istaknuo: Spreman sam za Rusiju!

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je zasluženi plasman na Svjetsko prvenstvo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
12.11.2017.
u 23:17

HNS bi Daliću već u ponedjeljak mogao ponuditi ugovor, a hrvatski kapetan Luka Modrić jasno je podržao trenera

Zlatko Dalić preuzeo je izborničku ulogu uoči posljednje kvalifikacijske utakmice u skupini protiv Ukrajine. Trijumfalno se vratio iz Kijeva i poveo je vatrene u odlučujuće dvoboje protiv Grčke u dodatnim kvalifikacijama.

Hrvatska je Maksimiru pobijedila Grke s 4:1, a remijem u Pireju (0:0) samo je ovjerila put na svjetsku nogometnu smotru u Rusiju.

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je zasluženi plasman na Svjetsko prvenstvo
1/15

HNS bi mu već u ponedjeljak mogao ponuditi ugovor, a hrvatski kapetan Luka Modrić jasno je podržao trenera: 

- Dalić treba ostati, sve drugo je suludo. 

A izbornik se prvo ispričao Andreju Kramariću, a onda poručio spreman sam za Rusiju! 

- Hvala na čestitkama, ja čestitam igračima. Odradili su lavovski posao, prvo Ukrajina, sad Grčka, svaka im čast. Napravili smo što smo trebali. Preuzeo sam veliki teret i odgovornost, znam da svi u Hrvatskoj slave, i ovo je završilo hvala Bogu. Pritisak je bio golem. Nema smisla previše pričati o utakmici - rekao je Dalić za HRT.

Kramarić je u igru ušao u 78. minuti.

- Nije zaslužio da bude na klupi nakon Ukrajine i Grčke, dužan sam mu ispriku, ali u ovoj utakmici sam trebao nešto drugačije. Nije mi problem kazati 'sorry'. Kalinić je imao težak posao sa stoperima, Mandžukić je morao otvoriti bok.

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je zasluženi plasman na Svjetsko prvenstvo
1/21

Ostajete li na klupi Hrvatske? 

- Spreman sam. Bit će to sve ok. Ja sam spreman, lako ćemo se dogovoriti, s moje strane, već smo se dogovorili. Nisam do sada nikada doživio da vodim reprezentaciju na velikom natjecanju... Rekao sam igračima, dajte da odradimo ovo večeras, čeka vas sedam mjeseci rada u klubovima, a onda ćemo zajedno na SP. Ova generacija može napraviti jako puno, šteta bi bila da nešto ne napravimo - zaključio je Zlatko Dalić.

Komentara 27

HR
Hrvatska
23:57 12.11.2017.

Luka Modric igracinaa. Bravo care,uzivamo te gledati kako igras. A cestitke i ostatku repke.

MA
Majur
00:06 13.11.2017.

Bravo dečki!!IOdigrali su ove dvije tekme onako kako i treba igrati ekipa sa takvim igračima...taktički zrelo i mudro.Ovoj generaciji treba trener koga će dečki pratiti,vjerovati mu da je sposoban osjetiti igru i taktički odraditi svoj posao...a oni su sposobni tehnički kao ekipa “odraditi” svoj posao....a, za dogurati daleko na turniru ipak treba imati i malo sreće.Hrvatska!!

JU
juma
23:32 12.11.2017.

Izbornik se ispricava igracu? Ovo prvi put cujem, covjek je za razliku od Cacica dobar komunikator i to moze ispasti dobro ukoliko igrac osjeti da misli iskreno. U svakom slucaju bolje, nego da tu temu ignorira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije