Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITANSKA IKONA

Beckham je bogatiji od kraljevske obitelji. Ima milijunske nekretnine, dnevno zaradi 60 tisuća eura

Instagram
24.03.2023.
u 22:48

Biivši igrač Uniteda i Reala živi lagodnim i raskošnim životom zajedno sa sinovima i suprugom VIctorijom

Legendarni engleski nogometaš David Beckham nema problema s priljevima novca unatoč tome što je već deset godina u nogometnoj mirovini. Becks je tijekom karijere nastupao za Manchester United, Real, LA Galaxy, Milan i PSG pa si je mogao osigurati miran i lagodan život. Izvor prihoda obitelji Beckham je i sami brend ‘Beckham’, odnosno ‘Beckham Brand Holdings’ kao i Victorijino modno carstvo zahvaljujući kojima dnevno zarade i do 66 tisuća eura.

Engleska zvijezda je u međuvremenu postao i novi ambasador Maserattija za koji je snimio promotivni video, a k tome je potpisao i milijunski ugovor za Disneyjevu seriju u kojoj će biti mentor tima mladih nogometaša. Osim spomenutih, David je potpisao i vrijedne ugovore s brendovima poput Samsunga, Adidasa, Pepsija, H&M-a i mnogih drugih.

Jedan od najpoznatijih svjetskih parova u svom vlasništvu ima i nekoliko iznimno vrijednih nekretnina. Vrijednost njihovog stana u zapadnom Londonu iznosi 35 milijuna funti, dok je imanje u Cottswoldu vrijedno 6 milijuna funti. Beckhamovi su ove godine boravili u Hrvatskoj na jahti dugoj 28,5 metara i s 9 kabina od kojih svaka ima posebnu kupaonicu.

Ova je jahta sportskog dizajna specijalno izrađena po narudžbi u talijanskom brodogradilištu Ferretti, a plovi pod imenom ‘Sedam’ u čast broju koji je David nosio u većem razdoblju svoje bogate karijere.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije