Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČIO SE

Dario Šarić na korak do Bilbaa!

\'26.10.2011., Arena Zagreb, Zagreb - Euroliga, 2. kolo, KK Zagreb CO - Panathinaikos. Dario Saric.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL\'
Goran Stanzl/PIXSELL
31.07.2012.
u 10:15

Španjolci čekaju da se konačno riješi arbitražni spor Zagreba i Šarića pri Fibi, a hrvatskom talentu spremili su ugovor na četiri godine

Dario Šarić na korak je do prelaska u Bilbao! Španjolski portal solobasket.com tvrdi kako je s ''hrvatskim biserom sve dogovoreno'' te kako je preostalo još samo da stave potpise na četverogodišnji ugovor. Čeka se samo da se završi arbitražni postupak pri Fibi između Šarića i KK Zagreba koji za njega traži odštetu od milijun eura.
Baskijski klub (poznat i kao Gescrap Bizkaia) vjeruje kako je njegovim dovođenjem osigurao jaku akviziciju za budućnost – igrača koji je najveći europski talent koji može igrati na svim pozicijama.

Podsjetimo, 18-godišnjeg Šarića povezivali su s mnogim europskim velikanima, od Panathinaikosa do Partizana, htjela ga je i Cibona, interes je izrazila Cedevita, no cijena koju je Zagreb postavio bila je prevelika prepreka. U međuvremenu se umiješao Bilbao koji vodi grčki trener Fotios Katsikaris. S obzirom na to da je Darijev otac Predrag naglašavao kako mu je bitno da Dario stalno igra i veže se za dobrog trenera, takvi uvjeti vjerojatno su dogovoreni s Katsikarisom koji je dosada vodio AEK, Dinamo St. Petersburg, Valenciju i Aris.

Ključne riječi

Komentara 6

KA
kajinx
11:29 31.07.2012.

Ako je Bilbao, onda je Bilbaoa.

AR
ArsenT
12:48 31.07.2012.

Do ove sezone u Bilbao basketu igrao Banić i bio kapetan, imao klub obožavatelja. U tom je smislu utabao put Šariću i, ako se pokaže velikog srca kao Banić, moglo bi mu tamo biti dobro. Naravno, sindrom malog kluba postoji pa se ne bi tamo trebao zadržati dulje vrijeme. Iako, nisu oni bez ambicija, sezonu za nama su završili među 8 u Euroligi, u sezoni ranije igrali u finalu španjolskog prvenstva. Vjerojatno i Bilbao računa da će nešto iz cijelog posla i zaraditi (na kraju)

Avatar comandante
comandante
14:07 31.07.2012.

Katastrofa, najbolji junior mora ici u top timove sa top trenerima i suigracima. Puno babica-kilavo dijete. Ovi sto ga voda ne cine mu dobro uljucujuci i oca koji je bio kosarkas. Vjerojatno su mu obecali auto.... Bolje da je ostao u Ciboni ili Cedeviti jos boje kod Maljkovica pa je za godinu-dvije mogao gdje je htio....steta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije