Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILO JE NEIZVJESNO

Dani Sordo pobjednik Relija Sardinija

Rallye du Mexique 2020
Panoramic/PIXSELL
11.10.2020.
u 14:45

Španjolskom vozaču je to bio tek drugi nastup ove sezone i ukupno treća pobjeda u karijeri

Španjolski vozač Dani Sordo (Hyundai i20) pobjednik je vrlo uzbudljivog i neizvjesnog Relija Sardinija koji se boduje za Svjetsko prvenstvo u reliju, a u nedjelju je završio u okolici Cagliarija.

Španjolskom vozaču je to bio tek drugi nastup ove sezone i ukupno treća pobjeda u karijeri.

Sordo je za samo pet sekundi nadmašio momčadskog kolegu Belgijca Thierryja Neuvillea (Hyundai i20), dok je treći bio Francuz Sebastien Ogier (Toyota) koji je za pobjednikom zaostao šest sekundi.

Četvrto mjesto, sa zaostatkom većim od jedne minute, osvojio je Velšanin Elfyn Evans (Toyota) koji je zadržao vodstvo u ukupnom redoslijedu vozača sa 111 bodova osvojenih na dosadašnjih šest natjecanja. Drugi je ukupno Ogier s 97 bodova.

Sljedeće natjecanje Svjetskog prvenstva u reliju, sedmo od predviđenih osam u 2020., na rasporedu je od 20. do 22. studenoga, a vozit će se na tlu Belgije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije