Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žustra rasprava

Šef UFC-a vrijeđao fanove: Glupane, nikoga ne zanima tvoje mišljenje!

Dana White
Foto: DPA/PIXSELL
23.07.2015.
u 12:38

Dana White nije tipičan predsjednik velike sportske organizacije

Dana White nije tipičan predsjednik velike sportske organizacije (UFC). I dok to s jedne strane ima svojih prednosti jer ljubitelji MMA-a dobivaju uvid u neke stvari kojima ljubitelji drugih sportova nemaju pristup, to ima i svoju tužnu stranu.

White je poznat po tome da vrijeđa sve koji mu ne odgovaraju. Od vlastitih boraca preko rijetkih novinara koji mu se usuđuju suprotstaviti, pa sve do onih od kojih bi UFC trebao živjeti – fanova, piše Croring.

Sponzorski ugovor s Reebokom i pogotovo otpuštanje Jacoba "Stitcha" Durana zbog komentara o cijelom dogovoru i njegovim financijskim posljedicama izazvali su vrlo negativnu reakciju fanova.

Reakcija fanova bila je toliko negativna da se oglasio i Reebok s izjavom da oni ni na koji način ne odlučuju o načinu na koji UFC raspoređuje novac.

U raspravi na Twitteru Dana White vrijeđao je neistomišljenike odgovorima tipa: glupane, nikoga ne zanima tvoje mišljenje, tvoj je život sje... odakle ove budale dolaze večeras...

>>Bivši svjetski prvak pogubljen jer je htio pobjeći iz ISIL-ove vojske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije