Naslovnica Sport HNL

Završeno preuzimanje, Rijeka od danas ima novog vlasnika!

-  Zahvaljujemo  gospodinu  Volpiju  i Social Sportu na podršci koju su nam pružili  proteklih  pet  godina.
29. prosinca 2017. u 17:29 4 komentara 1436 prikaza
Damir Mišković
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Potpisom pravnih akata o primopredaji HNK Rijeke s dosadašnjim većinskim vlasnikom Social Sportom, tvrtka Teanna limited Damira Miškovića preuzela je punu odgovornost za upravljanje aktualnim nogometnim prvakom Hrvatske.

Danijel Subašić Priznanje Danijel Subašić najbolji vratar francuske lige za 2017. godinu!

-  Zahvaljujemo  gospodinu  Volpiju  i Social Sportu na podršci koju su nam pružili  proteklih  pet  godina.  Današnjim  ugovorom o primopredaji Social Sport   predao  je  upravljanje  klubom  Teannilimited.  Postupak  promjene vlasništva   bit  će  službeno  gotov  nakon  što  Ured  za  sport  izda  i administrativno  odobrenje  -  izjavio  je ovim povodom Damir Mišković koji ovaj klub kao njegov predsjednik vodi još od 2012.

Tvrtka Teanna registrirana je u Londonu, a ime nosi po kćerima Rijekina predsjednika Matei i Ani. Potez je dugo najavljivan i logičan budući da Volpijeva tvrtka Social Sport već dvije i pol godine nije davala novi kapital u klub. No, u svakom slučaju Riječani ostaju zahvalni jer je omogućila saniranje financijskih dugova 2012., izgradnju modernog kampa na Rujevici sa stadionom te naposlijetku i povijesni naslov prvaka Hrvatske.

Slatki izbor Rijeke Eduardo bi bio poklon za HNL, mlade špice bi od njega učile 15.10.2013., Hampden Park, Glasgow, Skotska - Kvalifikacijska nogometna utakmica za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, skupina A, Skotska - Hrvatska. Eduardo Da Silva. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL Dudu ne demantira Senzacija! Rijeka dovodi Eduarda da Silvu!? 'Moguće je...' Skupština HNS-a Damir Mišković: To što su hajdukovci napravili nije pravi način, ali svatko ima svoj put
VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”