Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više nije Volpi

Završeno preuzimanje, Rijeka od danas ima novog vlasnika!

Damir Mišković
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
29.12.2017.
u 17:29

-  Zahvaljujemo  gospodinu  Volpiju  i Social Sportu na podršci koju su nam pružili  proteklih  pet  godina.

Potpisom pravnih akata o primopredaji HNK Rijeke s dosadašnjim većinskim vlasnikom Social Sportom, tvrtka Teanna limited Damira Miškovića preuzela je punu odgovornost za upravljanje aktualnim nogometnim prvakom Hrvatske.

-  Zahvaljujemo  gospodinu  Volpiju  i Social Sportu na podršci koju su nam pružili  proteklih  pet  godina.  Današnjim  ugovorom o primopredaji Social Sport   predao  je  upravljanje  klubom  Teannilimited.  Postupak  promjene vlasništva   bit  će  službeno  gotov  nakon  što  Ured  za  sport  izda  i administrativno  odobrenje  -  izjavio  je ovim povodom Damir Mišković koji ovaj klub kao njegov predsjednik vodi još od 2012.

Tvrtka Teanna registrirana je u Londonu, a ime nosi po kćerima Rijekina predsjednika Matei i Ani. Potez je dugo najavljivan i logičan budući da Volpijeva tvrtka Social Sport već dvije i pol godine nije davala novi kapital u klub. No, u svakom slučaju Riječani ostaju zahvalni jer je omogućila saniranje financijskih dugova 2012., izgradnju modernog kampa na Rujevici sa stadionom te naposlijetku i povijesni naslov prvaka Hrvatske.

Komentara 4

SJ
Sve je uzalud
20:13 29.12.2017.

.........bravo Mamiću......

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
17:45 29.12.2017.

Bravo Damire! Sretno!

TO
toljaga22
19:07 29.12.2017.

kakti nema se para pa kupi klub. seronja kao i maminjo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije