Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Dallas izgubio od Clevelanda (113:110): Dončić odigrao sjajno, ali nije bilo dovoljno

NBA: Cleveland Cavaliers at Dallas Mavericks
Foto: Kevin Jairaj/REUTERS
1/5
28.12.2023.
u 08:26

Slovenski košarkaš predvodio je momčad Dallas Mavericksa s 39 poena, sedam skokova i šest asistencija. Među njegovim suigračima najuspješniji je bio Seth Curry s 19 poena i pet trica, dok su kod Cavaliersa sjajno odigrali Caris LeVert s 29, i Jarrett Allen s 24 poena

Slovenski košarkaš Luka Dončić odigrao je još jednu sjajnu utakmicu za Dallas Maverickse, no to nije bilo dovoljno da ih spasi protiv Cleveland Cavaliersa. U porazu rezultatom 113:110, Dončić je zabio 39 poena te upisao sedam skokova i šest asistencija.

Iako Cavaliersi na raspolaganju nisu imali nekoliko važnih igrača (Donovan Mitchell, Evan Mobley i Darius Garland), ali momčad je nosio Caris LeVert s 29 poena. Uz njega sjajan je bio i Jarrett Allen s 24 poena i 23 skoka.

VEZANI ČLANCI:

U posljednjoj su četvrtini Cavaliersi došli do serije od čak 15-0. Dallas je zaostatak nadoknadio i u posljednjem napadu imali su priliku izjednačiti, ali to im nije pošlo za rukom. Dončić je bio poprilično frustriran nakon utakmice. Njegov najboljih suigrač bio je Seth Curry s 19 poena i pet pogođenih trica.

VIDEO Bivši NBA igrač Gordan Giriček o teškom periodu u svojoj karijeri: 'Sjeo sam na kauč i plakao'

Komentara 2

TR
Travno221
08:49 28.12.2023.

Namještaljka za račun kladionica.

XY
XYZ52
15:23 28.12.2023.

Bez Doncica, Dallas je velika nula. Izgubiti ovako utakmicu je uistinu sramota. Njihov trener je izgubljen u prostoru i vremenu. Irving, Snjegulica, je stalno ozlijeden, tako da se bojoim da ce za Doncica biti ovo jos jedna sezona bez znacajnijih rezultata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije