Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OCJENA PROTIVNIKA

Dalićev adut nakon ždrijeba: Zahtjevna skupina, a Kanada napreduje i puna je talenta

Marcelo Brozović pozitivan na koronavirus
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
02.04.2022.
u 10:44

- Belgija, znamo sve o njoj koliko je kvalitetna reprezentacija. Na kraju, Maroko s Vahidom Halilhodžićem o kojem znamo jako puno, ali i on o hrvatskoj reprezentaciji.

Izvučene su skupine za Svjetsko prvenstvo u Kataru, a Hrvatska će igrati u skupini s Marokom, Kanadom i Belgijom. Vatreni otvaraju protiv Maroka 23. studenog, četiri dana kasnije igramo protiv Kanade, a 1. prosinca pred Hrvatskom je dvoboj s Belgijom.

Hrvatski reprezentativac Ante Budimir smatra kako Hrvatska nije dobila jednostavnu grupu.

- Jako zahtjevna grupa kao i sve na Svjetskom prvenstvu. Belgija, znamo sve o njoj koliko je kvalitetna reprezentacija. Kanada je poput svih sjevernoameričkih reprezentacija, gdje nogomet napreduje, puna talenta. Na kraju, Maroko s Vahidom Halilhodžićem o kojem znamo jako puno, ali i on o hrvatskoj reprezentaciji - rekao je Budimir za Novu TV pa dodao:

- Hrvatska ima svoje kvalitete i težinu.

>>> Evo kad, gdje i s kim igra Hrvatska u Kataru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije