Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA PRILIKA

Hrvatska ima dva izbornika na SP-u, a ciljevi su im isti: "Mogli smo i teže proći"

World Cup - Final Draw
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
1/3
02.04.2022.
u 10:02

- Engleska je u skupini favorit i priča za sebe, ali mislim da protiv SAD-a i ove druge europske momčadi, tko god to bio, imamo svoje šanse

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić neće biti jedini hrvatski izbornik na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Bivši strateg Rijeke Dragan Skočić (53) je s reprezentacijom Irana bilježio sjajne rezultate te bez većih problema u azijskim kvalifikacijama osigurao Irancima njihov šesti nastup na Mundijalu.

Iran će nastupati u skupini C u kojem će prvo 21. studenog igrati protiv europskog doprvaka Engleske, nakon toga 25. studenog u drugom kolu protiv pobjednika europskog doigravanja (Wales/Škotska/Ukrajina) za kojeg ćemo doznati tijekom lipnja, a zatim u posljednjem kolu 29. studenog protiv reprezentacije SAD-a.

Soccer Football - World Cup - Asian Qualifiers - Group A - Iran v Iraq - Azadi Stadium, Tehran, Iran - January 27, 2022 Iran coach Dragan Skocic celebrates with their players after the match Majid Asgaripour/WANA (West Asia News Agency) via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY Photo: Wana News Agency/REUTERS
Foto: Wana News Agency/REUTERS (ilustracija)
- Naš je cilj pokušati proći skupinu jer Iran nikad na Svjetskom prvenstvu nije prošao skupinu. Nije najteža skupina koju smo mogli dobiti i zadovoljan sam, mogli smo i teže proći. Engleska je u skupini favorit i priča za sebe, ali mislim da protiv SAD-a i ove druge europske momčadi, tko god to bio, imamo svoje šanse - rekao je Hrvat na klupi Irana nakon ždrijeba u Kataru.

>>> Evo kad, gdje i s kim igra Hrvatska u Kataru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije