Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODUZETNI IZBORNIK

Dalić otvorio firmu u rodnom Livnu: Polako razmišlja o poslu nakon trenerske karijere

Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/4
27.05.2022.
u 09:44

– Nakon Hrvatske, odradit ću još možda ugovor ili dva i to je to. Želim nadoknaditi vrijeme s obitelji – znao je medijima govoriti Zlatko Dalić

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić osnovao je 25. svibnja firmu pod nazivom LI 2018 d.o.o. u rodnom Livnu, doznaje Akta.ba.

Još uvijek nije poznato čime će se baviti jer prerano je za zaključke. Naime, firma još nema ni otvorene račune. Ali, zna se da će direktor biti Zdenko Propadalo, Dalićev sugrađanin.

Poznato je da Zlatko Dalić često boravi i odmara se kod roditelja u Livnu te da je jako vezan uz svoj rodni kraj. Uostalom, naglasio je to mnogo puta i baš zbog tih emocija i želje za mirnijim životom ne misli predugo biti trener.

– Nakon Hrvatske, odradit ću još možda ugovor ili dva i to je to. Želim nadoknaditi vrijeme s obitelji – znao je medijima govoriti Zlatko Dalić, koji nije propustio finale Hrvatskog nogometnog kupa između Hajduka i Rijeke (3:1).

Novi ugovor, koji ga veže s Hrvatskim nogometnim savezom vrijedi do Europskog prvenstva 2024. i tad će biti jasnije što s karijerom namjerava aktualni izbornik. No, daleko je to, u fokusu mu je prvenstveno Svjetsko prvenstvo u Kataru kasnije ove godine. Kao i reprezentativne obveze koje su na repertoaru u lipnju.

Naime, vatreni 3. lipnja na Gradskom vrtu u Osijeku igraju protiv Austrije, zatim 6. lipnja na Poljudu u Splitu protiv Francuske, a potom slijede gostovanja protiv Danske u Kopenhagenu 10. lipnja i protiv Francuske u Parizu 13. lipnja. Riječ je o susretima Lige nacija i svi počinju u 20:45.

 

Komentara 9

ST
Stipan
11:57 27.05.2022.

Ako mu Propadalo vodi firmu ne zvuči optimistično …

Avatar comandante
comandante
10:14 27.05.2022.

da nadoknadi vrijeme...koje vrijeme?? radiš 2 mjeseca godišnje!!

Avatar Bud Humski
Bud Humski
09:58 27.05.2022.

Firma jos nema ni otvorene racune, niti se zna cime ce se firma baviti! To izgleda kao neki vrlo ozbiljan business vrijedan novinskog clanka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije