Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NA RUJEVICI PR IGRA'

Dalić konačno progovorio Livaji: Za reprezentaciju treba trpjeti puno više

Zagreb: Zlatko Dalić na konferenciji za medije nakon utakmice između Hrvatske i Armenije
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
22.05.2024.
u 19:24

- Ono što se dogodilo u Rijeci, mislim da je to bila jedna velika igra složena od PR-a. Sve je to krenulo nakon Hrvatske i Walesa na Poljudu kad se Torcida vratila na utakmice. To nekome nije pasalo i velika se igra napravila iz ničega - rekao je Dalić

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić nakon duže šutnje progovorio je o odlasku Marka Livaje iz reprezentacije i incidentu u Rijeci koji se dogodio prije godinu dana.  Livaja je prvo imao sukob s navijačem na Rujevici da bi nekoliko mjeseci kasnije iznenada obavijestio javnost da više neće nastupati za vatrene.

- Žao mi je što je do toga došlo. Dvije godine suradnje Marka Livaje i mene bilo je vrhunski, donio je i dao važne golove za reprezentaciju, puno, puno dobrih stvari je donio. Ne mogu reći jednu jedinu riječ za njegovo vrijeme u reprezentaciji. Ono što se dogodilo u Rijeci, mislim da je to bila jedna velika igra složena od PR-a. Sve je to krenulo nakon Hrvatske i Walesa na Poljudu kad se Torcida vratila na utakmice. To nekome nije pasalo i velika se igra napravila iz ničega - rekao je Dalić i dodao:

VEZANI ČLANCI:

- Po tom kriteriju da ti netko nešto s tribina viče, nitko ne bi bio u reprezentaciji. Da je ostao Marko s nama, možda bi osvojili Ligu nacija. To je bila njegova odluka. Ja sam tada rekao, a reći ću i sada - za hrvatsku reprezentaciju trpiš puno više. Meni je umro otac, ja sam drugi dan vodio reprezentaciju. Ćorluki je razbijena glava, igrao je za reprezentaciju. Srni je umro otac, igrao je za reprezentaciju. Puno, puno gorih stvari se desi pa igraš za reprezentaciju, ali, kažem, njegova odluka i neću se puno na to vraćati.

 
 
 

Komentara 4

Avatar rubinet
rubinet
19:38 22.05.2024.

U Vatrenima trebaju igrati, i igraju, samo oni kojima je stalo i koji to žele.

UK
ukrajina
20:29 22.05.2024.

Livaja više nije ni za drugu ligu !

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
19:37 22.05.2024.

Tako je, Daliću, za reprezentaciju treba ne samo trpjeti, nego i biti ponizan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije