Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOČEKALI JE DALIĆ I ŠUKER

Predsjednica stigla u Soči, susrela se s ruskim premijerom

Predsjednica u Sočiju
Foto: Ured predsjednice
1/12
07.07.2018.
u 19:37

- Dalić je posebna osoba i izvrstan izbornik. Zna prepoznati vrijednost u svakom igraču, ali je i izvrstan psiholog koji im zna podignuti moral.

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović stigla je u Soči gdje će večeras pratiti utakmicu s Rusijom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Prije početka utakmice predsjednica se susrela s ruskim premijerom Dmitrijem Medvedevim. Kasnije se družila i s navijačima u Sočiju.

Predsjednicu su ispred hotela dočekali izbornik Zlatko Dalić i predsjednik HNS-a Davor Šuker, a ona im je poželjela uspjeh.

- Neće mi biti lako suzdržavati se u emotivnim trenucima - rekla je predsjednici aludirajući na to da će na utakmici ovaj put biti u VIP loži, a ne među navijačima kao što je to često do sada bio slučaj - rekla je predsjednica te dodala da vjeruje u dobru utakmicu i pobjedu Hrvatske.

Naglasila je da joj se izbornik Dalić čini opušten uoči velike utakmice.

- Dalić je posebna osoba i izvrstan izbornik. Zna prepoznati vrijednost u svakom igraču, ali je i izvrstan psiholog koji im zna podignuti moral.

- U Hrvatskoj je veliko slavlje kad igra reprezentacija, a mi vidimo samo jedan dio. Sretni smo što nas je predsjednica bodrila u Nižnjem Novogorodu i što dolazi u Soči. Daj Bože ds dođe i u Moskvu - rekao je Dalić na jučerašnjoj konferenciji za medije.

>> Pozivamo vas da nam pošaljete svoje navijačke fotografije i videosnimke na javi@vecernji.net

>> Pogledajte Večernji pressing s Darijem Srnom

Komentara 93

GO
Gomila
13:42 07.07.2018.

Imamo najlipsu presjednicu na svitu

HR
Hrvatska
13:47 07.07.2018.

Bravo predsjednicee nasa! Ajmoo Hrvatska.

Avatar ofca_qurac
ofca_qurac
16:19 07.07.2018.

40.000 kn baceno, samo zato jer se babi prohtjelo da joj debela guzicetina vidi puta....NATO prostitutka je mogla uzeti 40 000 kuna pa pomoći četiri obitelji da se izvuku iz dugova , tako da ne odu iz države zauvijek. Ali ne, bitno je da se gospođa otišla naslikavati po Sočiju. Nadam se da će ponovo stvoriti još jednu Švicarsku , tako da još više ljudi ode van , pa da se bankrot sustava desi u narednoj godini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije