Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI TURNIRA U KAIRU

Dalić danas okuplja vatrene: Jedno novo ime u reprezentaciji, predstavljanje novog dresa

Zagreb: Zlatko Dalić na konferenciji za medije nakon utakmice između Hrvatske i Armenije
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
18.03.2024.
u 08:26

Hrvatska će svoj polufinalni dvoboj protiv Tunisa na ACUD kupu u Kairu odigrati 22. ožujka (petak) na stadionu Air Defense s početkom u 21 sat, dok će drugo polufinale, Egipat – Novi Zeland, biti odigrano u istom terminu na stadionu Cairo International.

Hrvatski nogometni reprezentativci okupit će se tijekom ponedjeljka u Zagrebu, a istoga dana, od 18 sati, nazočit će predstavljanju novoga dresa vatrenih u City Centru one East. Prvi trening uoči polaska u Egipat (u četvrtak) odradit će u utorak od 18 sati u Maksimiru.

Hrvatska će svoj polufinalni dvoboj protiv Tunisa na ACUD kupu u Kairu odigrati 22. ožujka (petak) na stadionu Air Defense s početkom u 21 sat, dok će drugo polufinale, Egipat – Novi Zeland, biti odigrano u istom terminu na stadionu Cairo International. Utakmica za treće mjesto na rasporedu je 25. ožujka u 21 sat na stadionu Cairo International, gdje će dan kasnije, 26. ožujka, biti odigrano i finale, također u 21 sat. Utakmice naše reprezentacije na turniru u Kairu prenosit će Nova TV.

Izbornik Zlatko Dalić u Kairu će dosegnuti impresivnu brojku od 82 vođene utakmice na klupi hrvatske nogometne reprezentacije, a naš prvi suparnik Tunis (41. selekcija s Fifine ljestvice, Hrvatska 10., nap. a.) Dalićev je dužnik iz lipnja 2019. godine: tada su Tunižani u prijateljskoj utakmici svladali vatrene u Varaždinu s 2:1. Jedino je novo lice među pozvanim reprezentativcima vratar PAOK-a Dominik Kotarski.

Dalićev popis za Kairo:

Vratari: Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Dominik Kotarski, Nediljko Labrović;

obrambeni: Domagoj Vida, Josip Juranović, Joško Gvardiol, Borna Sosa, Josip Stanišić, Josip Šutalo, Martin Erlić, Marin Pongračić;

vezni: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Lovro Majer, Luka Ivanušec, Martin Baturina;

napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Marko Pjaca, Ante Budimir;

pretpozivi: Borna Barišić, Duje Ćaleta-Car, Luka Sučić, Marco Pašalić, Nikola Moro, Niko Kristian Sigur.

Istodobno, u Velikoj Gorici u ponedjeljak se okuplja i selekcija do 21 godine te istoga poslijepodneva leti u Andoru, gdje će u četvrtak igrati kvalifikacijsku utakmicu za plasman na EP. Najveća je zvijezda te selekcije Lovro Zvonarek iz Bayerna.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije