Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogorčen je

Cvitanović: Ovo je sramota, ovo nije Dinamo!

Mario Cvitanović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
03.06.2016.
u 08:42

- Dinamov igrač mora ostaviti srce na terenu, igrati kao da mu je zadnja utakmica u životu i mora se boriti

Nakon prvog dana Memorijala Mladena Ramljaka, navijači mlade momčadi Dinama otišli su razočarani. Vodili su 2:0 protiv Maribora (dva pogotka Blečića), a onda su se izgubili, valjda sigurni kako će ostatak utakmice biti mačji kašalj. Kad se tako pristupi nogometu, onda se i dogodi katastrofa. Maribor im je zabio četiri pogotka i s porazom od 4:2 jako su si zakomplicirali put do finala.

– Moram se ispričati svima koji su morali gledati ”zadnjih” 50 minuta naše igre. Prvih pola sata je bilo jako dobro, bili smo lepršavi, zabili smo rano dva lijepa gola i imali zasluženo vodstvo. Nakon toga smo stali, počeli smo raditi stvari koje se nismo dogovorili i koje nismo smjeli. Vodstvo nas je opilo ili ne znam ni ja što. Ispustili smo rezultat zbog naših gluposti i radili smo stvari koje su bile zabranjene – rekao je razočarano trener Mario Cvitanović pa nastavio:

– Sramota je zadnjih 50 minuta i sramim se naše igre. Žao mi je jer ovo nije Dinamo. Dinamov igrač mora ostaviti srce na terenu, igrati kao da mu je zadnja utakmica u životu i mora se boriti – s pravom je ogorčen trener Dinama Cvitanović.

U ovoj skupini Real Madrid je s 1:0 pobijedio Makabi, a plavi s izraelskom momčadi igraju danas te u subotu s Realom. U skupini B Sarajevo je s 1:0 pobijedilo Split,a Copenhagen i Abuja igrali su 2:2.

>>Dinamo i Igor Cvitanović iznenada prekinuli suradnju

>>Soudani zabio u pobjedi Alžira, prvi strijelac kvalifikacija za Afrički kup nacija

Komentara 16

BJ
B. Joseph
08:49 03.06.2016.

E sad čekajmo, da nas Germanikus usreći sa svojim znalačkim komentarom.

ZO
zoom
09:31 03.06.2016.

veza i napad bili su dobri, blečić vrlo dobar, aliobrana je teška koma, toliko su spori igrači i bez osnovnih nogometnih vještina da je to bilo strašno za gledati! prosječni napadači maribora prolazili su pored njih kao da su stupovi zabijeni u zemlju!

DU
Deleted user
10:50 03.06.2016.

Zapravo,ovo je treća postava Dinamovih juniora ulazno godište pojačani nekim kadetima,ali opaska stoji,loša selekcija što je sukrivac i njihov trener Cvitanović,ali to je zaboravio spomenuti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije