Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibalia

Čulo: Nije Marić slučajno došao suditi Dinamu

čulo
Marko Lukunić/Pixsell
13.03.2011.
u 19:05

I prije nego što su određeni suci znali smo da će nam poslati Marića. On mrzi Cibaliju, ističe predsjednik vinkovačkog prvoligaša Željko Čulo

- Ni u čemu nogometni klub Dinamo nije uskraćen tijekom gosotovanja u Vinkovcima. Dobio je sve ono što i ostali gosti, a da je bilo nekih posebnih zahtjeva, svakako da bismo i njih ispunili. Dobili su deset paketa sa 12 boca vode, a nuđen im je i čaj što su odbili. Tražili su i dobili pet lopti za zagrijavanje s kojima Cibalia igra - odgovorio je Željko Čulo, predsjednik NK Cibalije, na optužbe iz Dinama.

Kaže da kao predsjednik uvijek prilikom gostovanja Cibalije u Maksimiru, kao i bilo kom drugom klubu, ode do uprave suparnika, javi se i popričaju što u subotu nije bio slučaj.

- Oni su došli i nikome se nisu javili. Ne znam zašto. Što se tiče situacije na terenu, jedini krivac za sve je sudac Bruno Marić. Cijeli stadion je svjedok da su gostujući igrači kao i trener Vahid Halilhodžić pozdravljeni pljeskom od gledatelja. Ono poslije što se događalo rezultat je Marićevog suđenja, koji nije slučajno došao u Vinkovce suditi baš utakmicu s Dinamom - smatra Čulo.

Podsjeća i na slučaj od prije nekoliko godina kada je tadašnji trener Matković kažnjen poslije sukoba s Marićem kao i još nekoliko utakmica gdje su, kako kaže, uvijek oštećeni ako je sudio Marić.

- Ništa nije slučajno. Sve to se događa zbog toga što je Cibalija bila za Igora Štimca i sada nam se na neki način osvećuju. Nas su suspendirali, možda će nas i otjerati iz nogometa, ali sigurno nas neće ušutkati. Strahujemo i što će se poslije događati jer ako nam na domaćoj utakmici sudac ne dosudi kazneni udarac i poništi ispravan pogodak, što tek možemo očekivati vani? Cijelu utakmicu Marić je imao različiti kriterij, što je sramota - oštar je Čulo.

Kaže i da su danima prije utakmice, prije i nego se znala sudačka trojka, i trener i igrači i uprava znali da će sraz sa Dinamom suditi upravo Marić.

- U HNL-u postoje dva suca koja mrze Cibaliju. Jedan je Bruno Marić, a drugi će se sam prepoznati - kaže Čulo ističući da je kod isključenja Radotića, radi pritiska koji je doživio, razmišljao i da se spusti na teren i izvede svoju momčad van jer je odmah vidio da nema smisla igrati dalje. Kaže i da mu je zanimljivo kako se baš situacija u kojoj je Cibalia dala (poništen) pogodak ne vidi na televizijskoj snimci.

- Upravo radi takvih stvari je i ugašena emisija Volim nogomet. Žele od javnosti sakriti ovakve stvari - zaključio je Čulo.

Komentara 9

MI
milton
19:35 13.03.2011.

Daaaaaaaaaaaaa Čulo, ti si jbg kao i Štimac gubitnik. Tko gubi ima prava da se ljuti. Jbg.

ED
europski dinamo
19:41 13.03.2011.

Dinamo je pokraden u Karlovcu i protiv Slavena.Za koga je Dinamo glasao da ga tako kradu dva kola redom?

OB
-obrisani-
19:14 13.03.2011.

Ma daaaaaaaa...culo...a i grubosti i povrede suparnickih igraca tj. dinamovaca su djelo marica,jelda.Vas igrac je samo onako startovao a to sto se dinamovac ozlijedio kriv je maric...ja budale majko mila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije