Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rizinov spektakl

Cro Cop laktom raskrvario Martineza, suci prekinuli borbu!

Cro Cop laktom raskrvario Martineza, suci prekinuli borbu!
Foto: Igor Kralj/Pixsell
30.09.2018. u 11:00

Na borilačkoj priredbi Rizin 13 u tokijskoj Saitama Areni naš Mirko Filipović (44) pobijedio je Amerikanca s Guama Roqueom Martinezom (32).

Bila je to Cro Copova 51. borba po pravilima slobodne borbe i deveta pobjeda u nizu koja traje od studenoga 2013. Filipović je sjajno udario Martineza i laktom raskrvario suparnika. Suci su prekinuli borbu.

Mirko Filipović
1/11

Mirko je ponovno ušao u ringu nakon teške ozljede koljena. Mirku su samo prije četiri mjeseca pukli prednji križni ligamenti lijevog koljena. 

Martinez je na početku borbe zaprijetio s nekoliko 'low-kicka' i želio je Mirka uzdrmati udarcima po lijevoj nozi. I naš je borac nekoliko puta pokušao s 'high kick' udarcima koji nisu prošli.

>> Pogledajte intervju s Mirkom Filipovićem na Večernji TV-u

Nakon tri minute Mirko je dobro pogodio suparnika koji se brzo oporavio. No onda je uslijedio Mirkov lakat i sudac je u petoj minuti prve runde prekinuo borbu.

Cro Cop je suparniku raskrvario čelo, a nakon liječničke pomoći suci su odlučili da Martinez ne može nastaviti borbu.

>> Pogledajte Hrgovićev ulazak u ring uz Thompsona koji je pjevao Geni, geni kameni

Komentara 26

OV
Ovozemaljski
11:21 30.09.2018.

Čestitke Mirko!

LU
lun47
11:30 30.09.2018.

BRAVO💪👍

KR
Krotila
11:07 30.09.2018.

čestitam,jUnaće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije