Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP BEOGRAD

Crna Gora velikom pobjedom protiv Mađarske do velikog finala

Crna Gora
Sanjin Strukic/Pixsell
21.01.2016.
u 22:17

U subotu je na rasporedu veliko finale Srbija - Crna Gora, dok će se Mađari za broncu boriti s Grcima. Hrvatska će razigravati za sedmo mjesto s Rusijom nakon što je danas izgubila od Italije 6-8.

Crnogorski vaterpolisti plasirali su se u finale Europskog prvenstva svladavši u Beogradu Mađarsku s 8-5 (2-2, 2-1, 1-1, 3-1), te će za zlato igrati s domaćinom Srbijom.

Crnogorci su zasluženo dobili Mađare, vodili su većinu utakmice s golom razlike, a u zadnjih pet minuta su kod rezultata 5-5 postigli pet pogodaka i pobijedili favoriziranu Mađarsku.

Nikola Janović i Aleksandar Ivović postigli su po dva gola za Crnu Goru, a Mađare su predvodli Peter Manchercz i Denes Varga, s također po dva gola.

U subotu je na rasporedu veliko finale Srbija - Crna Gora, dok će se Mađari za broncu boriti s Grcima. Hrvatska će razigravati za sedmo mjesto s Rusijom nakon što je danas izgubila od Italije 6-8.

>> Hrvatski vaterpolisti nastavili prosipati ugled, Talijani su nas osramotili

Komentara 8

Avatar zagondzija
zagondzija
11:11 22.01.2016.

Pravoslavno finale....

MI
miran
09:14 22.01.2016.

"a u zadnjih pet minuta su kod rezultata 5-5 postigli pet pogodaka i pobijedili favoriziranu Mađarsku." Ajde otreznite se .... nije lose neki put procitati ono sto se napise.

VC
von_canada
10:37 23.01.2016.

Bice bice bice....grejane rakije i cvaraka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije