Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNI ZBOG NASLOVA

Courtois: Ovo je priča o Atletico Madridu!

Atletico Madrid
Foto: Reuters (Ilustracija)
17.05.2014.
u 23:50

Cijele godine borimo se Realom i Barcelonom i svim novcima koje oni imaju, a s kojima mogu kupiti mnogo dobrih igrača. Mi smo morali pronaći drugi način - rekao je Courtois za Sky Sports.

Atletico Madrid je danas na Camp Nou ispisao povijest. Madriđani su remizirali s Barcelonom i tako osigurali svoj deseti naslov prvaka Španjolske, prvi nakon 18 godina.

- Nevjerojatno. Nemoguće je opisati ovaj osjećaj. Hvala igračima - rekao je za Sky Sports nakon uspjeha trener Atletica, Diego Simeone koji je otkrio i što se krije iza uspjeha njegove momčadi: Naporan rad.

- Jedva se čekam vratiti u Madrid koji će biti obojen u crveno-bijele boje. Borili smo se cijele godine. Nogomet je u konačnici pobijedio - poručio je čovjek koji je najzaslužniji za današnje slavlje, strijelac izjednačujućeg pogotka, Diego Godin.

Sjajni vratar Atletica, Thibaut Courtois, jedan je od najzaslužnijih za sjajno izdanje Atletica cijele sezone.

- Sjajan je osjećaj bio vratiti se nakon što smo gubili 1:0 na poluvremenu, potom smo samo trebali izdržati do kraja. Uspjeli smo u tome, rekao je Courtois i dodao:

- Nakon proteklog tjedna nitko nam nije davao puno izgleda, ali ovo je priča o Atletico Madridu.

- Cijele godine borimo se Realom i Barcelonom i svim novcima koje oni imaju, a s kojima mogu kupiti mnogo dobrih igrača. Mi smo morali pronaći drugi način. Imamo dobre igrače, no ne i najbolje, ali s napornim radom i odricanjem, dobrom taktikom i trenerom, mogu se napraviti velike stvari - zaključio je Belgijanac.

>>Atletico remizirao s Barcelonom i osvojio naslov!

Komentara 1

DU
Deleted user
09:07 18.05.2014.

Osim što su osvojili prvenstvo, potisnuli su Real na 3. mjesto. To im je valjda bio i šlag na tortu :-). Onako kako igra Real već nekoliko kola (uključujući i jučerašnju tekmu protiv Espanyola bez obzira na rezultat koji je lako mogao biti i poraz kako su odigrali), Atletico će im uzeti i LP u nedjelju. Nemojte se čuditi ako će tako i biti. Atleticu svaka čast za borbenost, čvrstoću i upornost ove sezone. Ekipa je vrhunska, nešto poput Borussije prošle sezone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije