Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno je sretna

Ronda nakon sjajnog kečerskog debija: 'Sad sam sretna zbog onih poraza'

Ronda Rousey
Foto: Youtube/Screenshot
1/7
10.04.2018.
u 12:04

Ronda je prošlog vikenda u paru s Kurtom Angleom svladala Triple H-a i Stephanie McMahon, a meč je završila svojim prepoznatljivim armbarom

Proteklog je vikenda u New Orleansu Ronda Rousey konačno odradila svoj pravi debi za WWE. Prema onome što smo imali prilike vidjeti, ali i prema reakcijama fanova i kritičara, bio je to jako dobro i uspješno odrađen zadatak, piše Fight Site.

Iako se ne tako davno od bivše UFC-ove prvakinje mogla teško izvući pokoja rečenica o porazima koje je doživjela u oktogonu, čini se da se Ronda očito oslobodila nakon uspješnog starta kečerske karijere.

Nema sumnje u to da ‘Rowdy’ uživa u novoj ulozi, a to je vidljivo i intervjua koji je odmah po završetku Wrestlemania 34 priredbe dala za ESPN. 

“Mislila sam da ovo neću nikada reći, ali sada sam toliko sretna zbog poraza u onim borbama jer me upravo to dovelo ovdje”, započela je Rousey pa nastavila:

Ronda Rousey
1/5

“Sve se zaista događa s razlogom. Mislila sam da nikad neću biti zahvalna na tim porazima, ali vrijeme je očito dobar učitelj. Stvarno mi je drago što sam si umjesto odustajanja uzela vremena za oporavak. Toliko je ljudi doživjelo tragedije zbog kojih su mislili da im se srušio svijet i da vrijeme neće zaliječiti rane, ali svim ti ljudima poručujem da se strpe i svemu daju nešto vremena. Nikad ne znate što će se dogoditi i gdje će vas to odvesti.”

Podsjetimo, Ronda je prošlog vikenda u paru s Kurtom Angleom svladala Triple H-a i Stephanie McMahon, a meč je završila svojim prepoznatljivim armbarom, istim onim kojim je nekoć završavala protivnice u oktogonu…

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:03 10.04.2018.

Volimo mišičje napete Ronde čak i kad ju protivnica izdominira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije